‘Memleket Havaları – Ordu'

Ataşehir'de yaşayan Ordulular, ‘Memleket Havaları – Ordu' etkinliğinde buluştu.

‘Memleket Havaları – Ordu'

Ataşehir'de yaşayan Ordulular, ‘Memleket Havaları – Ordu' etkinliğinde buluştu.

19 Şubat 2014 Çarşamba 16:50
‘Memleket Havaları – Ordu'

Ataşehir'de yaşayan Ordulular, ‘Memleket Havaları – Ordu’ etkinliğinde buluştu.  Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Memleket Havaları – Ordu’ etkinliği, Bostancı Green Park Hotel’de yapıldı.

Ataşehir’de yaşayan çeşitli illere mensup kişilerin tanışması, sosyalleşmesi, yörelerine ait kültüre özlemlerinin giderilmesi amacıyla düzenlenen ‘Memleket Havaları’ etkinliklerinden ‘Memleket Havaları – Ordu’, yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Ordu Mesudiye Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Memleket Havaları – Ordu’ etkinliğinde, yöresel sanatçılardan; Menderes Koç, Tuğba Koç, Şahmeral, Kubilay Duman ve Hürdağ Aydın sahne aldı.
Etkinliğe, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve Namık Sürmen, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Murat Haznedar, Ataşehir CHP belediye meclis üyesi aday adayı Merdan Özer de katıldı.

 

Son Güncelleme: 19.02.2014 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3