Meclis'te cevap aranıyor!

Üsküdar Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Meclis'te cevap aranıyor!

Üsküdar Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk oturumunu gerçekleştirdi.

06 Mayıs 2014 Salı 15:35
Meclis'te cevap aranıyor!

Üsküdar’daki mülk satışları ve ağaç kesimine

Meclis’te cevap aranıyor!

Üsküdar Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk oturumunu gerçekleştirdi.  Başkan yardımcılığına getirilen isimlerin Meclis başkanlığına sunulmasının ardından önergelere geçildi. CHP Grubu,  yerel seçimlerin hemen ardından gündeme taşıdığı Belediye’nin mülk satışına ilişkin soru önergesine yanıt alamayınca yeni bir önerge ile bu soruyu tazeledi.

2013 yılı faaliyet raporu Emlak ve İstimlak Bölümü’nde adı geçen Belediye’ye ait  mülk satışları CHP’nin dikkatinden kaçmadı.  Belediye’nin hangi mülklerin satışını gerçekleştirdiğini merak eden CHP grubu konuya ilişkin Nisan ayı oturumunda soru önergesi vermişti. Ancak AK Parti grubu soru önergesini yanıtlamayınca CHP Grubu Belediye Meclis Üyesi Kazım Akkaya imzasıyla mevcut soru önergesini yineledi.

""

Gündem dışı konuşma için kürsüye gelen CHP Belediye Meclis Üyesi Yunus Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e, ‘Gündem maddeleri ve önergeler hangi kriterlere göre hazırlanıyor? diye sordu. Can, geçtiğimiz ay Üsküdar Belediyesi’ne kiralanan Kuzguncuk Bostanı’nda belediye ekiplerince yapılan ağaç kesimleri nedeniyle vatandaşların ayaklanması ve durumu protesto etmesine de atıfta bulundu. Vatandaşların tedirgin olduğunu ifade eden Yunus Can, bu durumun AK Parti Grubu tarafından bir an önce netliğe kavuşturularak ağaçların kesiminin yapılmamasını istedi.

Son Güncelleme: 06.05.2014 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72