Mecidiye Mahallesi İftarda Buluştu

Sultanbeyli Belediyesi sokak iftarlarının üçüncüsünü Mecidiye Mahallesi'nde...

Mecidiye Mahallesi İftarda Buluştu

Sultanbeyli Belediyesi sokak iftarlarının üçüncüsünü Mecidiye Mahallesi'nde...

04 Temmuz 2014 Cuma 17:06
Mecidiye Mahallesi İftarda Buluştu

Sultanbeyli Belediyesi sokak iftarlarının üçüncüsünü Mecidiye Mahallesi’nde düzenledi. Amasya Caddesi üzerinde kurulan iftar sofralarına çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Sultanbeylililer sokak iftarlarında buluşmaya devam ediyor. Belediye bu seferki iftarını Mecidiye Mahallesi Amasya Caddesi üzerinde düzenledi. İftar programına çok sayıda mahalle sakini katıldı. İftar programının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Bugün Onbir Ayın Sultanı Ramazan’ın üçüncü sokak iftarında hep birlikteyiz. Ramazanın kutlu atmosferini, sevincini geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de yine hep birlikte yaşayacağız. Bu sene yine on beş mahallemizde iftar programı düzenleyeceğiz. İftar sofralarımızda tüm mahalle bir araya gelecek, kardeşlik sofralarında komşuluk ilişkilerimiz gelişecek, muhabbetimiz artacak. İftarlarda birbirimizle sohbet etme imkanı buluyoruz. İftar öncesinde sizin de şahit olduğunuz gibi çocuk şenliklerimizde yavrularımız gönüllerince eğleniyor, eski ramazanların tadını alıyorlar” dedi. Bu yıl Ramazan etkinliklerinin Gölet Parkı’nda gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Keskin, “Her yıl kent meydanımızda düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerimizi bu sene Gölet Parkımızda yapıyoruz. Sizleri bu vesileyle cuma ve cumartesi akşamları iftar ve teravih sonrası gerçekleşecek olan etkinliklerimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“Yeni Ekibimizle Hızla Çalışıyoruz”

Konuşmasına yerel seçimlerin ardından yeni ekibini oluşturduğunu ve hızla çalışmaya başladığını belirterek devam eden Başkan Keskin, “Bildiğiniz gibi kısa süre önce yerel seçimleri geride bıraktık. Sizlerden aldığımız destekle yeni ekibimizle sizlerin karşısına çıktık. Ben bu vesileyle sizlere, ekibimize ve bana verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Yeni ekibimizle birlikte ilçemize geçtiğimiz dönemden daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Geride bıraktığımız dönemde şükürler olsun Sultanbeyli pek çok sorunundan kurtuldu. Hizmetinize sunduğumuz projelerle ilçemiz gelişirken, kalkınırken, sizlerinde bu hizmetlerle hayatları kolaylaştı. Bugün Ramazan etkinliklerimizi gerçekleştirdiğimiz Gölet’in eski halini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Oraya hala gitmeyen kardeşlerim varsa aranızda gitsin görsün ve Sultanbeyli’nin nasıl değiştiğini, Gölet’in nasıl değiştiğini orada fark etsin. Kıymetli kardeşlerim eskiden yanından bile geçmek istemediğimiz Gölet şimdilerde İstanbul’un sayılı sosyal tesisleri arasında gösteriliyor. Oraya artık Sultanbeyli dışından bile misafirler geliyor” ifadelerini kullandı.

 

“Yeni Projelerimiz Başladı”

Sultanbeyli genelinde devam eden projeleri bir yandan bitirmeye çalıştıklarını, ilçe genelinde de yeni projelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Keskin, “Merkez Camii, 4 katlı otopark ve meydan genişletme çalışmaları başlayan yeni projelerimizden biri. 400 yataklı devlet hastanemizin de yapımı hızla devam ediyor. Adil Mahallemize yapılacak olan ağız diş sağlığı merkezimizinde yakında çalışmaları başlayacak. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi sizlerin desteğiyle, rabbiminde izniyle ilçemizi yine bir baştan bir başa hizmetlerle donatacağız. Hepinizin bildiği gibi Mecidiye Mahallemiz ilçemizin en güzide mahallelerinden bir tanesi. Mecidiye Mahallesi genelinde birçok sokak ve caddemiz de asfalt, kaldırım, prestij cadde çalışması yaptık. Daha önceden trafiğin çile olduğunu Mecidiye Köprülü Kavşağı ve meydan düzenlemesi de yine rabbime şükürler olsun bizim dönemimizde gerçekleşti. Mahallemize gençlerimiz için yatırımlarda yaptık. Bildiğiniz gibi uzundere de ıslah çalışmaları devam ediyor. Deredeki ıslah çalışmalarının kısa sürede bitirilmesini planlıyoruz” dedi.

 

İftar programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Rabbime şükrüler olsun ilçemizde ülkemizde huzur var. Bu huzur sayesinde burada aynı sofrada Ramazan’da iftarlarımızı açıyoruz” dedi.  

Mecidiye Mahallesi iftar programına katılan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selim Temurci’de, “Bu sofraya bakıp hep birlikte şükretmeliyiz. Bu iftarı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemizi birlik içinde eylesin” dedi. 

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72