Mazgirt'ten Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve Özgürlük ve Dayanışma...

Mazgirt'ten Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve Özgürlük ve Dayanışma...

20 Mayıs 2014 Salı 15:16
Mazgirt'ten Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Alper Taş, Yönetim Kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret ederek Kartal’da yeniden Başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik ettiler. Ziyarette Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt’ta yer aldı.

 

Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Altınok Öz’e yeni dönemde de başarı dileklerinde bulundular.

Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve ÖDP Genel Başkanı Alper Taş Kartal ve Mazgirt Belediyeleri arasında dostluk ve kardeşliğin geliştirilmesi ve yeni dönemde dostluk köprüleri kurulmasını isteyerek Başkan Altınok Öz’ü Mazgirt’e davet ettiler. Başkan Altınok Öz’ün yakın ilgi ve misafirperverliğinden çok memnun olduklarını belirterek, “Yeni dönemde Sayın Başkanımız Altınok Öz’ü tebrik ediyor ve kendisine başarılar diliyoruz. Kendisine gösterdiği ilgiye de teşekkür ediyoruz.” dediler.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de Tunceli Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ve ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Belediye Başkanı seçilen Türkel’e de görevinde başarılar diledi.

 

 

 

 

 

                                                                 

 

 

 

Son Güncelleme: 20.05.2014 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72