Manevi Sohbet Programları Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Yaşlı Hizmet Birimi'nin...

Manevi Sohbet Programları Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Yaşlı Hizmet Birimi'nin...

21 Şubat 2014 Cuma 23:40
Manevi Sohbet Programları Devam Ediyor

Yaşlı Hizmet Birimi Manevi Sohbet Programları Devam Ediyor
Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Yaşlı Hizmet Birimi’nin iki haftada bir Perşembe günleri düzenlediği “Manevi Sohbet” programı, yaşlı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşmeye devam ediyor.
Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Yaşlı Hizmet Birimi, hiç öğrenilmemiş veya unutulmuş olan Kur’an-ı yeniden hafızalara yerleştirilmek ve yaşlılarımızın beyin fonksiyonlarını kullanabilme yetisini geliştirmek adına iki haftada bir Perşembe günleri düzenlediği “Manevi Sohbet ve Kur’an Öğrenme” programı, yaşlı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gülden Soyak Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Sohbet ve söyleşi eşliğinde başlayan program, kur’an harflerini öğrenme ve okuyabilme yetisini güçlendirme derslerinin ardından kur’an tilavetiyle son buldu. Programın ardından Çay ve yemek ikramı yapıldı. Ümraniye Belediyesi tarafından sağlanan servislerle evlerinden alınan yaşlı vatandaşlar program sonunda da evlerine tek tek bırakıldı.

 

Son Güncelleme: 21.02.2014 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72