Maltepe'yi Geleceğe Birlikte Taşıyacağız

Maltepeli vatandaşların beklenti ve önerilerini dile getirdikleri Halk...

Maltepe'yi Geleceğe Birlikte Taşıyacağız

Maltepeli vatandaşların beklenti ve önerilerini dile getirdikleri Halk...

29 Nisan 2014 Salı 15:50
Maltepe'yi Geleceğe Birlikte Taşıyacağız

Maltepeli vatandaşların beklenti ve önerilerini dile getirdikleri Halk Buluşmaları’nda söz isteyen herkesi tek tek dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’yi hep birlikte yöneteceklerinin altını çizerek toplumsal dayanışmaya dikkat çekti.

Toplumsal Dayanışma Çağrısı

Önceki Halk Buluşmasında talepte bulunan 91 kişiye dönüş yapıldığı ve görüşmelerin devam ettiğini belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mümkün olan en kısa sürede bilgilendirme yapıldığını, hizmet kalitesinin arttırılmasına önem verdiklerini ifade etti. Sosyal yaşam alanlarının çoğaltılması ve iyileştirilmesine yönelik ihtiyaçların belirlendiğini, vatandaşların da desteğini istediğini söyleyen Başkan Kılıç, “Toplumsal Dayanışma”ya dikkat çekti.

Başkan Kılıç, “Maltepe’yle ilgili en önemli etken toplumsal dayanışmaya ihtiyaç duyulmasıdır. Maltepe Anadolu’nun Parlayan Yıldızı oluyor ve bu süreçte belediye hizmetlerinden öte bu yolda bize en büyük desteği sizler vereceksiniz. Daha yaşanılır, ötekisi olmayan tüm Maltepelilerin kardeşçe yaşadığı çocuğundan yaşlısına, kadın, engelli, erkek, emekli, çalışan herkesin Avrupa standartlarında bir yaşam kalitesine sahip olması için el ele verip Maltepe’yi geleceğe taşıyacağız” dedi.

""

Milletvekilleri Halk Buluşmalarında

Maltepeli vatandaşların açık mikrofonda kendilerini ifade ettikleri Halk Buluşmaları’nda milletvekillerini halkla buluşturma sözü veren Maltepe Belediye Başkanı’nın ilk konuğu İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal oldu. Vatandaşların TBMM’ye taşınmasını istedikleri sorunları dinleyen Tanal, Türkiye’de ilk kez Maltepe’de başlatılan Halk Buluşmaları uygulamasından dolayı Başkan Ali Kılıç’ı tebrik etti.

Hayvanlara Yaşam Köyü

Talep ve önerileri dinleyen ve kısa bilgilendirmelerde bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, gelen bir soru üzerine sahipsiz hayvanlarla ilgili bir projeleri olduğunu, sokak hayvanlarına sahip çıkılacağını söyledi. Her canlının yaşam hakkı olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, can dostlarımız için bir “Yaşam Köyü” yapılacağı müjdesini verdi. Sahipsiz kedi ve köpeklerin yanı sıra, Yaşam Köyü’nde farklı türden hayvanlar da olacak.

Son Güncelleme: 29.04.2014 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72