Maltepespor ve MASİAD'dan Başkan'a ziyaret

Maltepespor Yönetim Kurulu ve MASİAD Üyeliri başkan Kılıç'ı makamında ziyaret...

Maltepespor ve MASİAD'dan Başkan'a ziyaret

Maltepespor Yönetim Kurulu ve MASİAD Üyeliri başkan Kılıç'ı makamında ziyaret...

15 Nisan 2014 Salı 15:09
Maltepespor ve MASİAD'dan Başkan'a ziyaret

Maltepespor Yönetim Kurulu ve MASİAD Üyeliri başkan Kılıç’ı makamında ziyaret etti. 

Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç’ı ziyaret eden Maltepe Spor Yönetim Kurulu ve MASİAD Üyeleri Maltepe’nin geleceğini masaya yatırdılar.
 
‘Maltepe Fuar Merkezi İstanbul’ Maltepe’nin gücüne güç katacak
 
Başkan Kılıç yaptığı konuşmada; “Maltepe Fuar Merkezi İstanbul’ ile Maltepe’ye çok büyük bir değer kazandıracağız. Bu anlamda atılacak her adım önemli. Her iş adamına, her STK temsilcisine ve Büyük Şehir Belediye Başkanına büyük görev düşüyor. Amacımız marka bir kent, marka bir Maltepe yaratmak. Maltepe Anadolu’nun parlayan yıldızı olacak. Bunun sözünü veriyorum” dedi.
 
“Sporu, sosyal hayatımızın parçası yapacağız”
 
Spor yapmanın ve sporcu yetiştirmenin önemine değinen Başkan Kılıç; “Sportif faaliyetleri yaygınlaştırmak, sağlıklı bir yaşam için temel olan sporu, beden sağlığı yanında ruh sağlığını da destekleyecek bir biçimde yaygınlaştırmak benim başlıca görevim olacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 15.04.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3