Maltepe'de sel baskınlarına 'jet' çözüm

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dün İstanbul'un genelinde etkili olan...

Maltepe'de sel baskınlarına 'jet' çözüm

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dün İstanbul'un genelinde etkili olan...

20 Haziran 2014 Cuma 17:21
Maltepe'de sel baskınlarına 'jet' çözüm

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, dün İstanbul'un genelinde etkili olan sağanak yağışta ev ve iş yerlerini su basan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Kılıç, sorunların anında çözülmesi için belediye personeline talimat verdi.

Feyzullah ve Bağlarbaşı mahallelerinde incelemede bulunan Başkan Kılıç'a, Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, meclis üyeleri Mehmet Türkyılmaz, Deniz Erzincan ve Zabıta Müdürü Apdullah Gezen eşlik etti. Çevre sorunları ve su baskınları hakkında, mahalle esnafı ve vatandaşlardan bilgi alan Kılıç, "Aldığımız bilgilere göre geçtiğimiz yıllarda, burada yaşanan sel baskınlarında  3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş. Bağdat Caddesi'nde bu tür baskınlar olabiliyor. Bunlara anında müdahale edilecek. Gereken neyse yapacağız" dedi. Belediye ekiplerinin de tahliye ve temizlik çalışmalarına başladığını kaydeden Kılıç, Feyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki incelemelerinin ardından Bağlarbaşı Mahallesi Cemalbey Caddesi'nde evini su basan  Şükran Terzi'yi ziyaret etti ve sorunlarını dinledi.

""

BAŞKAN'DAN ÖZVERİ TALİMATI

Kılıç, yoğun yağış sonrası istinat duvarları çöken Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Amirliği'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Kılıç ziyaretinde, "Burada çalışan arkadaşlarımız su baskınları ve vatandaşların bu yöndeki taleplerine anında müdahale edebilmeli. Buradan talimat veriyorum. Bu konuda çalışma arkadaşlarımızdan özveri istiyorum" şeklinde konuştu.

""

 

Son Güncelleme: 20.06.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3