Maltepe'de engellilere özel kafe

Maltepe Belediyesi, engelliler için tasarlanan kafe projesini hayata...

Maltepe'de engellilere özel kafe

Maltepe Belediyesi, engelliler için tasarlanan kafe projesini hayata...

19 Haziran 2014 Perşembe 14:33
Maltepe'de engellilere özel kafe

Maltepe Belediyesi, engelliler için tasarlanan kafe projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Engellilerle ilgili belediye olarak çok ciddi projeler düşünüyoruz. Engellilerimizin kaynaşabileceği bir kafe projesi bunlardan biri olacak" dedi.

Alternatif Yaşam Derneği Düşler Akademisi Kurucusu ve Başkanı Ercan Tutal ve Düşler Akademisi Proje Yöneticisi Pınar Meseri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, "Engellilerle ilgili belediye olarak çok ciddi projeler düşünüyoruz. Engellilerimizin kaynaşabileceği bir kafe projesi gerçekleştireceğiz. Bir iki adım attıktan sonra akademinizden de faydalanabiliriz. Bu anlamda ilgili birimlerimiz ve meclis üyelerimiz üzerinden bizlere neler yapabileceğiniz noktasında yardımcı olabilirsiniz. Bu konuda ortak ve katılımcı bir modeli geliştirmek istiyoruz" dedi.

TUTAL: HER TÜR DESTEĞE HAZIRIZ

Ali Kılıç'a göreve gelmesinden ötürü tebrikleri ileten Ercan Tutal da, "Engelsiz yaşam, üreten birey" projesinden bahsederek şöyle konuştu:  "Engellileri yaşama kazandırmak amacıyla kurulan Düşler Akademisi projesini yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu alanda uluslararası işbirliği ve projelerimiz de var. Beşiktaş, Ataşehir ve Kaş'ta bu projemizi hayata geçirdik, Maltepe'de de bunun olmasını isteriz. Bu bölgede çok sayıda engelli vatandaşımız var. Bizler bu konuda her tür desteğe hazırız." 

Son Güncelleme: 19.06.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72