Maltepede Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Maltepe’de 2017-2018 eğitim öğretim yılı güvenlik değerlendirme toplantısı, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi.

Maltepede Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Maltepe’de 2017-2018 eğitim öğretim yılı güvenlik değerlendirme toplantısı, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi.

15 Eylül 2017 Cuma 12:27
Maltepede Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirme toplantısında okullardaki güvenlik konusu ele alındı. Toplantıya Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Hüseyin Güngör, Maltepe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Celalettin Tarım, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Gökkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, STK temsilcileri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Herkesin sorumluluk üstlenmesi gerekli

Çocuk ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak için okullarda alınan güvenlik tedbirlerine 2017-2018 yılı eğitim ve öğretim döneminde de devam edileceğini belirten Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Okullar ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri planlanırken önceki yıllarda yaşanan aksaklıklar, okul çevrelerinde meydana gelen suç türleri ve sayıları, okulların bulunduğu alana ilişkin çevresel riskler ve okulların fiziksel güvenliklerini göz önünde bulundurularak her türlü risk analizine dayalı planların hazırlandığını ifade etti.

Güvenli, huzurlu ve başarılı bir eğitim-öğretim ortamının ancak hep birlikte hareket ederek sağlanabileceğini vurgulan Kaymakam Meftun Dallı; aile, servis, okul yöneticileri, okul aile birliği, güvenlik birimleri ve belediye gibi tüm bileşenlerin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini söyledi.

İlçemizdeki okul, derslik, öğrenci yoğunlukları ve yeni yapılacak okul projeleri hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan ise, okullar hakkında genel bilgiler paylaşarak “Herkes üzerine düşeni yaparsa sorunların ortadan kalkacaktır.” dedi.

8 Eylül Cuma günü gerçekleşen toplantıda Çocuk ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak için okullarda alınması gereken güvenlik tedbirleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72