Maltepe'de bakımsız cami kalmayacak

Maltepe'de ibadethanelerin bakımıyla ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Maltepe'de bakımsız cami kalmayacak

Maltepe'de ibadethanelerin bakımıyla ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

16 Eylül 2014 Salı 13:49
Maltepe'de bakımsız cami kalmayacak

Maltepe’de ibadethanelerin bakımıyla ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’deki Zümrüt Camisi’ni ve Maltepe Müftülüğü Zümrüt Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Zümrüt Kız Kur’an Kursu ve Zümrüt Camisi Dernek Başkanı Sinan Kılıç karşıladı. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver ve Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürü Jale Yağcı'nın eşlik ettiği ziyaret sırasında, dernek başkanı Sinan Kılıç, caminin çatısının ve boyasının Maltepe Belediyesi tarafından yapıldığını belirterek, Başkan Kılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.  

Başkan Kılıç, teknik ekibiyle inceleme için geldiğini belirterek, kalan eksiklerinde tamamlanması için talimat verdi. İncelemelerin ardından Kılıç ve beraberindekiler cami derneğinde kahvaltı yaptı.   

Son Güncelleme: 16.09.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72