Maltepe ‘Seninle' Değişecek

Maltepe Belediyesi'nin kapılarını halka açan Belediye Başkanı Ali Kılıç,...

Maltepe ‘Seninle' Değişecek

Maltepe Belediyesi'nin kapılarını halka açan Belediye Başkanı Ali Kılıç,...

17 Nisan 2014 Perşembe 13:15
Maltepe ‘Seninle' Değişecek

Maltepe Belediyesi’nin kapılarını halka açan Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçe sakinleriyle sabah altı buçukta bir araya geldi.

“İyi ki varsınız”

Göreve gelir gelmez Halk Buluşmaları’nı başlatan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kısa bir açılış konuşması yaparak toplantılara gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. İlk Halk Buluşması’na oranla daha fazla katılım olmasından mutlu olduğunu belirten Başkan Kılıç, “İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız. İyi ki bizi denetliyorsunuz. Arzu ettiğim olay da buydu zaten; Maltepe insanının kendi belediyesine sahip çıkması ve denetlemesiydi.” dedi.

Her hafta sesini duyurmak isteyen Maltepe sakinleriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, “Vatandaş konuşacak, biz dinleyeceğiz. Vatandaş önerecek, biz notlarımızı alacağız. Çözebileceklerimizi hemen çözüyoruz. Çözemediklerimizi, çözmek üzere ilgili arkadaşlarımıza iletiyoruz. En kısa sürede de sizlere geri dönüş yapıyoruz.” diye konuştu.

""

Emekli öğretmenden destek sözü

Konuşmasını kısa tutarak sözü vatandaşlara bırakan Başkan Ali Kılıç, tüm talep ve önerileri dikkatle dinledi. Dileyen tüm katılımcıların söz aldığı kürsü, vatandaşın sesi oldu. Maltepe’yi ve Maltepelileri ilgilendiren çeşitli konularda görüşlerini ve isteklerini dile getiren vatandaşlar imardan, temizliğe, eğitimden, sanata tüm alanları ele aldılar.

Belediye’den çözüm isteyenlerin dışında Belediye’ye destek olmak için gelen de vardı. Emekli bir öğretmen söz alarak, kendisi gibi gönüllü bir grubun Maltepe halkı yararına Belediye’yle ortak projelerde bir araya gelebileceklerini ifade etti. Gönüllü sayısının çoğalmasını dilediğini ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ayrımcılıktan uzak, dayatan değil, danışan belediye anlayışıyla Maltepe’de hep birlikte güzelliklere imza atacaklarını belirtti.

""

“Maltepe Seninle Değişecek”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kendisinin de bir isteği olduğunu ifade ederek, esnafı biraz daha özenli olmaya davet etti. Başkan Kılıç, “Ana cadde üzerinde kepenklerini dokuz buçuğa doğru açan esnafımız var. Kapısının önünü geç saatte temizlemesi, engelli, hamile ya da vatandaşımızı etkileyebilir. Benim esnafımdan ricam, vatandaşıma biraz daha saygı duyması. Malını sergileyecek elbette, ama vatandaşımın kaldırım yerine asfaltta yürümesine de izin vermeyeceğim. Seçimden önce dediğim gibi; Maltepe seninle, yani sizinle değişecek.” diye konuştu.

Talep ve önerilerini bireysel olarak iletmek isteyen vatandaşlar için hazır bulunan personel de Başkan’a iletilmek üzere iletilerini ve iletişim bilgilerini not aldılar. Maltepe Belediyesi meclis üyeleri de mahallelerini ilgilendiren konularda vatandaşlarla bire bir görüşerek, takipçi olacaklarını belirttiler.

Halk Buluşmaları’nda Başkan Kılıç’a sürpriz yapan Maltepeli Beşiktaş taraftarları Başkan adına yaptırdıkları forma ve çiçek takdim ettiler.

Son Güncelleme: 17.04.2014 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72