Maltepe Ramazan'a hazır

Ramazan'ı “Hoş geldin Ramazan” etkinliğiyle karşılayacak Maltepe Belediyesi,...

Maltepe Ramazan'a hazır

Ramazan'ı “Hoş geldin Ramazan” etkinliğiyle karşılayacak Maltepe Belediyesi,...

26 Haziran 2014 Perşembe 16:21
Maltepe Ramazan'a hazır

Ramazan’ı “Hoş geldin Ramazan” etkinliğiyle karşılayacak Maltepe Belediyesi, ay boyunca 18 mahallede aktiviteler gerçekleştirecek. 16 noktada her gün iftar yemeği verilecek. İhtiyaç sahiplerine kumanya dağıtılacak.

 

Ramazan'ın huzur içerisinde geçmesi için çeşitli tedbirler alan Maltepe Belediyesi, gerçekleştireceği etkinliklerle de Maltepelilere dolu dolu bir ay yaşatacak.  Ramazan boyunca 16 noktada, her gün yaklaşık 6 bin kişiye iftar yemekleri verilecek ve ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak erzak ve kumanya yardımı yapılacak. Perşembe günleri teravih namazı sonrasında, camilerde lokum dağıtılacak.

 

RAMAZAN SOHBETLERİ DÜZENLENECEK

 

18 mahallede dolaşacak gezici TIR'la, ilahiyat hocalarının katılımıyla Ramazan sohbetleri düzenlenecek. Bu kapsamda, Emin Olcay Tiyatrosu’ndan gelen tiyatrocular da tiyatro gösterimleri düzenleyecek.  Bunların yanı sıra Yunus Emre, Mevlana, Karacaoğlan gibi değerlerimizden deyiş ve ilahiler okunarak ebru sanatının örnekleri sergilenecek.

 

CAMİLERE TEMİZLİK DESTEĞİ

 

“Çekirdek-gazoz bizden, izlemesi sizden” sloganıyla, Yalı Mahallesi’ndeki basketbol sahasında düzenlenecek olan açık hava sinema etkinliğiyle vatandaşların keyifli bir ortamda film izlemesi ve kaynaşması sağlanacak. 79 caminin temizlik ve tadilat işlerini büyük bir başarıyla tamamlayan Maltepe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca camilere yönelik her türlü temizlik ve tadilat desteğine de devam edecek. (26.06.2014)

 

Son Güncelleme: 26.06.2014 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72