MALTEPE MEYDANI’NDA BATTAL iLGEZDi iMZASI

25 günlük Adalet yürüyüşüne, İstanbul’daki belediyelerin ciddi katkıları olurken herkes Ataşehir Belediyesi’ne ayrı bir parantez açıyor.

MALTEPE MEYDANI’NDA BATTAL iLGEZDi iMZASI

25 günlük Adalet yürüyüşüne, İstanbul’daki belediyelerin ciddi katkıları olurken herkes Ataşehir Belediyesi’ne ayrı bir parantez açıyor.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 16:51
MALTEPE MEYDANI’NDA BATTAL iLGEZDi iMZASI

25 günlük Adalet yürüyüşüne, İstanbul’daki belediyelerin ciddi katkıları olurken herkes Ataşehir Belediyesi’ne ayrı bir parantez açıyor. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi, Milletvekili Gamze İlgezdi de Adalet yürüyüşüne başından beri destek veren isimler olarak öne çıktı. Kamp alanı kurma ve acilen ihtiyaçları organize etme, çöp toplamadan tişört ve şapkaya, su dağıtım aracından yemek karavanına, duş alınan tuvalet TIR’ına kadar Ataşehir Belediyesi’nin önemli katkılarından dolayı CHP örgütünden takdir aldı.

Kılıçdaroğlu finali Maltepe’de yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 25 gün süren ‘Adalet Yürüyüşü'nü tamamladı. Kılıçdaroğlu yüz binlerce kişinin katıldığı Maltepe mitinginde yaklaşık 1 saat konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasının başında, "15 Haziran 2017’de sabah saatlerinde Ankara Güvenpark’ta başladığımız yürüyüşü Maltepe’de noktaladık ama kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin. Bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca 10 maddelik bir liste açıkladı.

“YÜRÜYÜŞÜMÜZE DESTEK VEREN PEK ÇOK KESİM OLDU YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER”

Kılıçdaroğlu, “Yürüyüşümüze destek veren pek çok kesim oldu. Destek açıklaması yapan siyasi partiler ve milletvekillerine bizzat katılan siyasi parti genel başkanı ve yöneticilerine, sendikalara, sanatçılara, muhtarlara, engellilere gazi ve şehit alenilerine, Ergenekon, Balyoz ve kanun hükmünde kararname (KHK) mağdurlarına, emekli hakim ve komutanlara, taşeron işçilere, emeklilikte yaşa takılanlara, kadınlara, sivil toplum örgütlerine, meslek kuruluşlarına barolara, çiftçilere, emeklilere ve mağdur ailelere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum verdikleri destek için” ifadelerini kullandı.

“OLMAYAN ADALET, HAPİSTEKİ MİLLETVEKİLLERİ, TUTUKLU GAZETECİLER İÇİN YÜRÜDÜK”

“Adalet Yürüyüşü” nün nedenini açıklayan Kılıçdaroğlu, “Neden yürüdük? Bu sorunun cevabını da izin verirseniz vereyim. Olmayan adalet için yürüdük. Mazlumların hakkı için, hapisteki milletvekilleri, tutuklu gazeteciler için yürüdük” dedi.

“FETÖ’YE KARŞI OLDUĞUMUZ İÇİN YÜRÜDÜK”

Kılıçdaroğlu, “Kamu görevlerinden atılanlar için, çocuk işçiler için, orman köylüleri için, hapisteki askeri öğrenciler, hapisteki er ve erbaşlar için yürüdük. Linç edilen askerler için yürüdük. Tek adam rejimine karşı çıktığımız için yürüdük, FETÖ’ye karşı olduğumuz için, yürüdük. 20 Temmuz darbesine karşı olduğumuz için yürüdük” dedi.

Belediyeler ve ilçe teşkilatları iyi organize oldu

25 günlük yürüyüş boyunca ve sonrasında yapılan mitingde hem belediyeler hem de ilçe teşkilatları iyi organize oldu. Özellikle İstanbul’daki CHP’li belediyelerin yürüyüşe ve yürüyüşten sonraki Adalet mitingine ciddi katkıları olduğu aşikar. Kortejin yanında çok sayıda ambulans ve aracın, hasta ve yorgun olanları yoldan toplamaları, konaklama yerlerinde seyyar tuvaletlerin kurulması, yürüyüş güzergahına yol boyunca su istasyonu kurulması birkaç örnek. Kortejin geçtiği güzergahı takip eden belediyelerin temizlik araçları ve görevlileri yerde bir tek çöp bile bırakmıyorlardı. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, meyve, su istasyonları ve birçok ayrıntı çok iyi düşünülmüştü.

Flashaber

Son Güncelleme: 02.08.2017 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürdane 2017-07-13 10:37:12

Tek kelimeyle hariydi herşey her Dayım sizlerin yanındayız

Avatar
Feyzi Tuzsuzoğlu 2017-07-13 10:55:28

Ataşehir Belediyemizin değerli Başkakanı Sayın Battal İlgezdi nezdinde tüm yönetimlerini ve tüm çalışanlarını candan kutluyorum. Yapılan bu hizmet gerçekden kolay değildi. Ben tekrar emeği geçenlere Teşekkülerimi ve sevgilerimi sunuyorum Saygılarımla...

banner3

banner72