Maltepe'de Koronavirüs denetimleri devam ediyor

Maltepe'de koronavirüsle mücadele kapsamında denetimlere ara vermeden devam ediliyor.

Maltepe'de Koronavirüs denetimleri devam ediyor

Maltepe'de koronavirüsle mücadele kapsamında denetimlere ara vermeden devam ediliyor.

14 Ağustos 2020 Cuma 10:10
Maltepe'de Koronavirüs denetimleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde başlatılan koronavirüs tedbirleri kapsamında Maltepe Kaymakamı Metfun Dallı, Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han ve Maltepe İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Kesikoğlu birlikte Maltepe Piazza AVM'de yapılan denetime katıldı. Mağazalar ve restoranlarda yapılan denetimlerde Kaymakamımız Dallı, vatandaşlara ve çalışanlara sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulundu.

Maltepe'de korona virüsle mücadele kapsamında geniş çaplı denetimler yapıldı. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han ve Maltepe İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Keskinoğlu denetimlerde ekiplere eşlik etti. Maltepe Piazza AVM'de mağaza ve restoran denetimlerini gerçekleştiren Kaymakam Dallı, vatandaşlara özellikle maske ve mesafe konusunda uyarı yaparak uyulması gereken önlemleri hatırlattı.

Hassasiyeti hep birlikte gösterelim

Denetimler hakkında konuşan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 'Geçen hafta başladığımız denetimlere bugün de devam ediyoruz. Bütün sektörlerde olduğu gibi tabi maksadımız vatandaşlarımızı konunun önemi hakkında bilgilendirmek, duyarlılığı sağlamaktır. Korona virüs belasından, derdinden kurtulmamız ancak hep beraber hareket etmemizle mümkün olacak. Bir kısmımız uyup, bir kısmımız uymadığı zaman diğer uyanların çabaları, gayretleri hepsi boşa gidiyor. Onun için bir kere daha bütün vatandaşlarımızdan istirham ediyoruz. Lütfen maskelerimizi takalım, fiziki mesafeye dikkat edelim. Özellikle kapalı ortamlarda uzun süreler birlikte olunduğu zaman taziye, kapalı ortamlarda yapılan düğün ve nişan gibi birlikte oturulduğu zaman virüsün bulaşma riski kat kat artıyor. Temizliğe son derece dikkat edelim. El yıkama işine artık sürekli alışkanlık hale getirelim. Bulunduğumuz her fırsatta elimizi yıkayalım. Evimize ya da bir mekâna girdiğimiz de özen gösterelim. Sonbahar yaklaşıyor tekrar havalar soğumaya başlayacak. Bunun üzerine diğer gribal enfeksiyonlar eklendiğinde daha büyük sıkıntılarla karşılayacağız. Hep birlikte dikkat edersek, bu hassasiyeti gösterirsek, bir an evvel bu hastalıktan kurtulup normal işimize, evimize döneriz. Ama bu konuda gevşeklik, vurdumduymazlık yapılırsa o zaman da bu sıkıntıyı toplum olarak uzun bir süre çekmeye devam edeceğiz. Buna meydan vermeyelim. Lütfen, lütfen tekrar vatandaşlarımızdan istirham ediyoruz. Bu hassasiyeti hep birlikte gösterelim' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72