Mali müşavirlere Başkan Çelikbilek’ten teşekkür

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçede görev yapan mali müşavirleri “Teşekkür Yemeği”nde ağırladı.

Mali müşavirlere Başkan Çelikbilek’ten teşekkür

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçede görev yapan mali müşavirleri “Teşekkür Yemeği”nde ağırladı.

07 Mart 2019 Perşembe 18:57
Mali müşavirlere Başkan Çelikbilek’ten teşekkür

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yücel Akdemir, Meslekler Birliği Derneği eski başkanı Abdulaziz Vural, ilçedeki mali müşavirler, muhasebeciler ve aileleri katıldı.

Başkan Çelikbilek: “Mali müşavir bir kamu çalışanıdır”

Programda katılımcılara hitap eden Başkan Yücel Çelikbilek; “Vergi, devletlerin ayakta durmasını sağlayan, devletlerin, en önemli gelir kalemidir. Devlet varsa mutlaka vergiler de vardır. Mali Müşavir bir kamu çalışanıdır. İlçemizde kamu hizmeti yapan, dolayısıyla geleceğin iş dünyasını da şekillendiren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimizin çok önemli ve değerli katkıları vardır. 1 Mart Mali Müşavirler günü vesileyle tüm Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimizin haftasını kutlayarak, gayretli çalışmalarınız ve ilçeye katkılarınız dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde iyi dilek ve temennilerini ifade etti.

İstanbul Mali Müşavirler Odası Başkanı Yücel Akdemir ise ilçede faaliyet gösteren tüm mali müşavirler adına Başkan Yücel Çelikbilek’e kendilerine verdiği destek dolayısıyla teşekkür ederek buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gecenin sonunda misafirlerini tek tek uğurlayan Başkan Yücel Çelikbilek, kendilerine hediye takdimi yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3