LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA “KORKMUYORUM,BAŞARACAĞIZ”

Lösemili Çocuklar adına 13.kez yapılan bir dizi etkinlik kapsamında hayata...

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA “KORKMUYORUM,BAŞARACAĞIZ”

Lösemili Çocuklar adına 13.kez yapılan bir dizi etkinlik kapsamında hayata...

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:13
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA “KORKMUYORUM,BAŞARACAĞIZ”

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA “KORKMUYORUM,BAŞARACAĞIZ”

Lösemili Çocuklar adına 13.kez yapılan bir dizi etkinlik kapsamında hayata geçen organizasyonda, lösemili çocuklar renkli gösteriler gerçekleştirdiler ve klasik araçların tadını çıkardılar.

13.Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul Şubesi ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin birlikte Kadıköy Caddebostan’da gerçekleştirdiği “Korkmuyorum Başaracağız” temalı etkinlikte kanseri yenen ve mücadelesini sürdüren çocuklar klasik araçlarla Kadıköy Bağdat Caddesi ve Caddebostan sahil yolunda gezdirildi. Tedavilerinin uzun ve yorucu olması nedeniyle moral açıdan güçlü tutulmaya ihtiyaçları olan lösemili küçük çocuklar, düzenlenen etkinlikte dans edip, şarkılar söylediler ve şiirler okudular.Çeşitli atölye çalışmalarının da yapıldığı alanda renkli görüntüler oluştu.Aynı zamanda alana kurulan stantlarda kanser hastası çocuklar yararına oyuncak ve yiyecek satışı da yapıldı. Minik cesur yüreklerin verdikleri savaşta yalnız bırakılmaması gerekliliği kapsamında, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri de etkinliğe klasik araçlarını getirdiler ve küçük yüreklere büyük mutluluklar sundular.

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3