Kuyu Suyunu 'Hamidiye' diye Satan Uyanık kim?

Şile’de kaçak bir şekilde kuyu suyunu arıtarak ‘Hamidiye Su’ diye satan şebekeye baskın yapıldı. Bu skandalda ismi daha önce bir çok şaibeye karışan Cafer Bilenoğlu ve ekibi çıktı.

Kuyu Suyunu 'Hamidiye' diye Satan Uyanık kim?

Şile’de kaçak bir şekilde kuyu suyunu arıtarak ‘Hamidiye Su’ diye satan şebekeye baskın yapıldı. Bu skandalda ismi daha önce bir çok şaibeye karışan Cafer Bilenoğlu ve ekibi çıktı.

23 Ağustos 2021 Pazartesi 17:28
Kuyu Suyunu 'Hamidiye' diye Satan Uyanık kim?

Şile’de büyük bir skandal deşifre edildi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), ekiplerinin Şile'deki denetimi esnasında büyük bir skandal ortaya çıktı. Ekipler, Ulupelit mevkiinde ormanlık alanda su varili ve borular tespit etti. Boruların birkaç metre ötedeki doğal kaynak suyu dolum fabrikasına uzandığı belirlendi. Yapılan araştırmada; fabrikanın CHP'li isimlere uzandığı ortaya çıktı. Suların; İBB'ye ait Hamidiye Su markasıyla vatandaşa satıldığı öğrenildi.

BU İŞTEN DE CAFER BİLENOĞLU ÇIKTI!

Fabrikanın 31 Mart seçimlerinde CHP'den Eyüpsultan Belediye Başkan adayı olan Emel Bilenoğlu'nun eşi Cafer Bilenoğlu ile ortağı Murat Tükenmez'e ait olduğu öğrenildi. Fabrikada inceleme yapan jandarma ekipleri kaynak suyunun yanı sıra kuyu suyunun da arıtılarak kullanıldığını, yapı ve arıtma düzeneğinin ruhsatsız olduğunu ortaya çıkardı.

CHP VE İYİ PARTİLİ İSİMLERDEN BAYİLERE TEHDİT

Geçtiğim aylarda Hamidiye Su’da yaşanan skandalları gündeme getirmiştik. Hamidiye Su Anadolu Yakası Ana depo sorumlusu İYİ Parti Çekmeköy İlçe başkanı Dilaver Koç Hamidiye Su pazarlama Satış Müdürü Orhan Demir ve Bayi sorumlusu Murat Pozkurt’un bayilere mobink uyguladıkları ve bu işlerin başında da Cafer Bilenoğlu’nun olduğunu okuyucularımıza duyurmuştuk. Bu baskı ve tehdit sonrasında bayiliklerini devretmek zorunda kalan bir çok isim gazetemize konuşmuş ve bu isimlerin mallarına çöktüklerini vurgulamışlardı.

İBB'YE AİT HAMİDİYE SU MARKASIYLA VATANDAŞA SATIŞ YAPTILAR

Olay yerine gelen İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tesisteki damacanalardan örnek alırken, işletme ile ilgili soruşturma başlatıldı. Su dolum tesisinin yaklaşık 2 yıl önce faaliyete geçtiği suyun İBB'ye ait Hamidiye Su markasıyla vatandaşa satıldığı belirtildi. Tesisin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından faaliyetine son verildi.

Son Güncelleme: 23.08.2021 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3