Kurban Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Umut Olsun

Ataşehir Belediyesi Aşevi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını bekliyor.

Kurban Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Umut Olsun

Ataşehir Belediyesi Aşevi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını bekliyor.

22 Temmuz 2020 Çarşamba 12:21
Kurban Bağışlarınız İhtiyaç Sahiplerine Umut Olsun

Ataşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kurban bağış projesini başlattı. Bu yıl “Bağışlarınız Umut Olsun” sloganıyla başlayan kurban bağış kampanyası, duyarlı ve hayırsever vatandaşların bağışladıkları kurbanlıklar, geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere, Ataşehir Belediyesi Aşevi aracılığı ile bir kez daha ulaştırılacak.

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aşevi’nde, günde iki öğün ve her öğünde 4 çeşit olmak üzere, yılın 12 ayı binlerce ihtiyaç sahibine yemek ulaştırılıyor.

Bu kapsamda Aşevi, her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için duyarlı ve hayırsever vatandaşların bağışlarını kabul ediyor.

Makbuz karşılığında yapılacak kurban bağışlarında vatandaşlar, istedikleri miktarda kurbanlarını bağışlayabilirler.

Ataşehir Belediyesi Aşevi’nde toplanan kurban etleri, bir gün dinlendirildikten sonra, gıda güvenliği kurallarına uygun olarak doğranıp, paketlenerek sosyal yardım sistemine kayıtlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Ayrıca Kurban bağışlarınızın evinizden alınmasını isterseniz, ALO KURBAN HATTI’nın 0216 580 99 10 /0530 325 24 27 numaralı telefonlarından ekiplere ulaşabilirsiniz.

ALO KURBAN BAĞIŞ HATTI: 0216 580 99 10 / 0530 325 24 27

Ataşehir Belediyesi Aşevi Adresi: Atatürk Mah. Meriç caddesi No:2/11 Ataşehir/İstanbul

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72