Kur’an’ın izindeki gençler ödüllerini aldı

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi’nin düzenlediği “Nebe-Nas Kur’an’ı Anlamaya Doğru Bilgi Yarışması”nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’ten aldı.

Kur’an’ın izindeki gençler ödüllerini aldı

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi’nin düzenlediği “Nebe-Nas Kur’an’ı Anlamaya Doğru Bilgi Yarışması”nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’ten aldı.

18 Mayıs 2018 Cuma 17:00
Kur’an’ın izindeki gençler ödüllerini aldı

Kur’an’ı Kerim’in yeni nesiller tarafından anlaşılması amacıyla açılan yarışamaya ilçedeki 15 lise ve 29 ortaokul olmak üzere toplam 44 okuldan 5 bin 35 öğrenci katıldı. Kur’an-ı Kerim’in 30. cüz mealinden sınava giren öğrencilerden dereceye giren 37 öğrenci R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Törene, Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı ve Ensar Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Ensar Vakfı Beykoz Şubesi Başkanı Deniz Soytemiz, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Nebe Nas Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ensar Vakfı Beykoz Şubesi Başkanı Deniz Soytemiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Bilal Erdoğan; “Bizler bu dünyada huzur içerisinde yaşamak istiyorsak, bizi yaratan Rabbimize hakkıyla kul olmak istiyorsak, Kur'an-ı Kerim'i ve onun mesajlarını iyi bilmek zorundayız. Kudüs, bizim dinimizin en kutsal üç mescidinden bir tanesidir. Yüzyıllar boyunca Müslümanlar, Hristiyanlar, Yahudiler Kudüs’te barış içerisinde bizim ecdadımızın idaresinde yaşamışlar. İnsan hakkı diye bir şey tanımayan siyonist bir ideoloji üzerine kurulmuş olan İsrail terör devleti orada daima terör uygulamış, insanları daima yok etmeye çalışmış. Bu ramazanda alnımız secdeye Kudüs için gitsin. Emin olun ümmet Kudüs için birleşebilse, Kudüs yeniden huzur şehri olur” dedi.

Kuran’ı Kerim’i anlama gayretinde olan gençleri yürekten kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ödüllerini takdim ederek tebrik etti.

80 kişi Kudüs yolcusu

Ensar Vakfı Beykoz Şubesi tarafından dereceye giren ortaokul öğrencilere nakdi ödül verilirken, lise öğrencileri, altın ve Kudüs gezisiyle ödüllendirildi. Kudüs gezisine yarışmada dereceye giren öğrencilerin velisi, sınava hazırlayan öğretmen ve okul müdürü de iştirak edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3