Koçullu Mahallesi sokak iftarında buluştu

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği sokak iftarlarında Çekmeköylüler bir...

Koçullu Mahallesi sokak iftarında buluştu

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği sokak iftarlarında Çekmeköylüler bir...

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:51
Koçullu Mahallesi sokak iftarında buluştu

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarlarında Çekmeköylüler bir araya gelmeye devam ediyor. İlçede bulunan tüm mahallelerde düzenlenecek olan iftar programlarının ikincisi Koçullu Mahallesi’nde düzenlendi. 

Koçullu Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yıldırım,  Fatih Sırmacı VE Ahmet Epli, Çekmeköy AK Parti İlçe Başkan Vekili Yurdanur Arhan, Koçullu Mahalle Muhtarı Mithat Şimşek ve vatandaşlar katıldı. 

Programda selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, maneviyatı yüksek bu günlerde birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dileyerek, Ramazan ayının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Program, ney dinletisi ve Hafız Muhammed Bilal Demirel’in Kur-an tilaveti ile devam etti. 

Çekmeköy Belediyesi, sokak iftarlarından sonra aynı mahallede bulunan camilerde kılınan teravih namazı sonrası cemaate limonata ve kek ikramında bulunuyor.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, program dahilinde Koçullu Camisi’nde vatandaşlara limonata ve kek ikram etti. 

""

 

Son Güncelleme: 03.07.2014 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3