Kızılkaya: Partim için mücadeleme devam edeceğim

Zeynel Kızılkaya, 29 Ağustos’ta yapılacak CHP Ümraniye İlçe başkanlığı seçimlerimde yeniden aday olacağını söyledi. Bu Partinin öz evladı olduğunu söyleyen Kızılkaya, ‘’Ben bu partinin sevdalısıyım. Bu partiye sadece ve sadece hizmet etmek için mücadeleme devam ettim, ve de edeceğim…

Kızılkaya: Partim için mücadeleme devam edeceğim

Zeynel Kızılkaya, 29 Ağustos’ta yapılacak CHP Ümraniye İlçe başkanlığı seçimlerimde yeniden aday olacağını söyledi. Bu Partinin öz evladı olduğunu söyleyen Kızılkaya, ‘’Ben bu partinin sevdalısıyım. Bu partiye sadece ve sadece hizmet etmek için mücadeleme devam ettim, ve de edeceğim…

06 Ağustos 2021 Cuma 15:27
Kızılkaya: Partim için mücadeleme devam edeceğim

KAYYUM ATANAN ÜMRANİYE

SEÇİME GİDİYOR

Zeynel Kızılkaya 5 Ocak 2020’deki kongrede ilçe başkanı olmuştu. 28 Ekim 2020 tarihinde, seçimlerden sadece 10 ay sonra yönetim kurulu üyesi isimlerin istifası ile görevden düşürülmüştü. O günden bu yana ilçeyi atanan kayyum yönetiyor. 29 Ağustos’ta ise yapılacak ilçe kongresi ile yeni başkan seçilmiş olacak. Görevden düşürülen Zeynel Kızılkaya’da ilçe merkezinde yaptığı basın toplantısı ile aday olduğunu açıkladı. Mücadeleye devam ettiğini ve devam edeceğini söyleyen Kızılkaya şu açıklamaları yaptı:

‘UMUTLAR ORMANLA BERABER KÜL OLDU’

Değerli yol arkadaşlarım, Değerli basın… Katılımlarınızdan dolayı en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Ülkemizin dört bir yanını saran orman yangınları, Türkiye’nin ve Dünya’nın gözbebeği cennet koylarımızı süsleyen ormanlarımızı yok ettiğini görmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Yangınlar nedeniyle can kaybı 9'e yükselirken, sayısız ağaç sayısız yaban hayvanı yaşamını yitirdi. Köyler yok oldu. Umutlar, ormanla beraber kül oldu.

‘THK İŞLEVSİZ HALE GETİRİLDİ’’

1925 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türk Hava Kurumu’nun ismi, orman yangınlarına havadan müdahale etme meselesinde, hep gündeme gelir. Türk Hava Kurumu’na Ekim 2019 yılında Kayyım atanmış sayısız taşınmazı satışa çıkarılmış, kurban toplama yetkisi elinden alınmış siyasi komplolarla yok edilmiş durumdadır. Türk Hava Kurumu'nun yangın söndürme uçakları hangarda çürümeye bırakılmış, az bir kapasite eksikliği nedeniyle, ihalelere katılamamaları ve tecrübeli pilotların da kayyım yönetiminin gelmesiyle birlikte, işten çıkarılmaları sonucunun da, Türk Hava Kurumu yangınlara müdahalede işlevsiz bir durumda kalmıştır. Yangınları kimler çıkardı bilemiyoruz ama kim söndüremiyor biliyoruz.

‘ERKEN SEÇİM MUTLAKA OLMALI

ÜLKE BU İKTİDARDAN KURTULMALI’

bu yangınlar en kısa sürede söndürülür. Ancak Ülkede yaşanan ekonomik yangını, sosyal kültürel yozlaşmayı düzeltebilecek, adli ve idari olarak bozulmuş devlet kurumlarını yeniden tesis edebilecek yeni bir hükümet gereklidir. Bunu başarabilecek tek irade CHP iktidarıdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da gündemde tuttuğu erken genel seçim bir an önce yapılmalı ve Türkiye CHP iktidarı ile buluşmalıdır.

Türkiye’nin sorunlarını çözecek CHP’den başka bir parti yoktur. Her kim ki Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, ilkelerinden, inkılaplarından ayrılırsa da sonu hüsrandır. Başka yol aramaya gerek yoktur. Yarın, 3 gün tutulacak olan Masum-u Paklar orucunun başlangıcıdır. Ardından, Muharrem ayının başlangıcı olup 12 gün Yas-ı matem orucu başlayacaktır. Oruç tutacak yurttaşlarımızın oruçları, edilen dualar ve ibadetler Allah indinde şimdiden kabul ve makbul ola…

‘PARTİMİN HER ZAMAN NEFERİ OLDUM’

12 Eylül darbesinin ardından kapatılan Cumhuriyet Halk Partisi, 1992 yılında tekrardan açıldığın da 18 yaşındaydım ve büyük bir heyecanla Partiye üye oldum. Sosyal demokrat bir ailenin ve CHP Ümraniye örgütünün de kurucu ilçe başkanlığını yapmış Ziya KIZILKAYA’nın oğlu olarak, o günden bu yana gururla rozetini taşıdığım partimin, bana ihtiyacı olduğu her alanda neferi oldum.

‘BEN BU PARTİNİN SEVDALISIYIM’

Halk Partisinin her ihtiyacı olduğunda yanındaydım, görevdeydim. Sandık görevi yaptım. Okul sorumlusu, kat sorumlusu oldum. Yeri geldi partimin avukatı oldum, yeri geldi sandık görevlilerine su taşıdım, yemek taşıdım… Pankart astım, asılmasına yardım ettim. Sandık görevlilerini organize ettim, tutanaklarını sisteme girdim, sonuçların kontrollerini yaptım. Stantlar da görev aldım, pazarda broşür dağıttım. Yürüyüşler düzenledim, Mitingler organize ettim. Ev-Kapı çalışması, ev ziyaretleri yaptım. Seçim sonuçlarında yeri geldi ağladık, yeri geldi güldük. Partimin bana verdiği her görevi yaptım. Maddi ve manevi hizmetinde oldum. Çünkü ben bu partinin öz evladıyım. Ben bu partinin sevdalısıyım bu partiye hizmet etmek için sadece ve sadece hizmet etmek için mücadeleme devam ettim, ve de edeceğim…

‘KAPSAMLI BİR ÜMRANİYE PLANI HAZIRLAYACAĞIZ’

5 Ocak 2020 kongresinde göreve geldim, 28 Ekim 2020 tarihinde, seçimlerden sadece 10 ay sonra görevden düşürüldüm. 10 Aylık ilçe başkanlık süremin 6 aylık bölümü pandemi, kadın kolu, gençlik kolu, genel merkez kurultayı, yaz tatili ile geçmiş olup sadece 4 ay fiili görev yapabildim. Önceki kongrede örgütüme verdiğim sözler yerine getiremedim fırsatım olmadı. İlçe merkezimizin ilk 6 ay içerisinde daha modern asansörlü bir binaya taşınması gerekmektedir.

2022 yılı içerisinde erken genel seçim ihtimali yüksek olduğundan mahalle yönetim birimlerinin güçlendirilmesi eksikler varsa giderilmesi ve akabinde sandık görevlilerinin hazırlanması ivedi önem arz etmektedir. Saha çalışmalarında kullanılmak üzere stand, çadır, ses sitemi, her türlü demirbaşın temini hızlı bir şekilde yapılacaktır. Araçların durumu gözden geçirilecek varsa mekanik sorunları giderilecektir. Sürekli sahada olacak bir karavan alınacaktır. 50 ilden büyük, İstanbul’un da 4. büyük ilçesi, 800.000 nüfuslu Ümraniye’de, Planlı olmak, sorunları tespit etmek ve çözümlere bilimsel yaklaşmak adına kapsamlı ve detaylı bir Ümraniye planı hazırlayacağız.

Bunun için iletişim sosyolojisi, siyaset bilimcilerinden destek alacağız. Belediye Meclis üyelerimizle beraber belediyede bulunan her bir birim mercek altına alınarak belediyeyi yakın takibe alacağız. Ümraniye’nin 37 mahallesinin sorunları ve çözümleri ile ilgili kapsamlı bir rapor hazırlanacak. Çözüm önerilerimiz saha çalışmalarında yurttaşlarımıza anlatılacak olup söylem ve eylem birliği sağlanacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3