Kızılay'dan kan bağışçılarına madalya

Şile Kızılay Şube Başkanlığı ilçede yaptığı kan bağışı kampanyalarına katılan...

Kızılay'dan kan bağışçılarına madalya

Şile Kızılay Şube Başkanlığı ilçede yaptığı kan bağışı kampanyalarına katılan...

30 Haziran 2013 Pazar 13:20
Kızılay'dan kan bağışçılarına madalya

Şile Kızılay Şube Başkanlığı ilçede yaptığı kan bağışı kampanyalarına katılan kan bağışçılarını madalya ile ödüllendirdi. Şile Değirmen Otel’de gerçekleşen törene; Şile Kaymakamı Şükrü Görücü, Garnizon Komutanı Hava Albay Ali Beşir, Belediye Başkan Yrd. M. Turan Temel, daire amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile kan bağışçıları katıldı.

Dernek Yöneticisi Hülya Sönmem’in sunuculuğunu üstlendiği ödül töreninde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Kızılay Şube Başkanı Handan Özçekiç, kan bağışının önemi ve Kızılay tarafından oluşturulan kan merkezlerinin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ise konuşmasında;  “Kan vermek insan sağlığı açısından çok önemli ama en önemli olanı bana göre, hiç tanımadığınız bir insanın hayatını kurtarmak. Veya o kişiyi sağlığına döndürmek. İşte bu gibi durumlarda senin kanın fayda sağlıyorsa işte bundan güzel mutluluk olamaz. Bu nedenle kan bağışını çok önemsiyorum. Ayrıca beş yıldır ilçede yapılan kan bağışı kampanyalarına bir kez katılamadım, diğer hepsine eksiksiz olarak katıldım” dedi. Konuşmaların ardından 25 adet madalya sahiplerine verildi. Madalyalar; 2 adet altın, 5 adet gümüş,18 adet bronz madalya olarak gerçekleştirildi.   

""

""""""""

Son Güncelleme: 30.06.2013 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72