Kır Lokantası Lezzet Kervanına Katıldı

“Damağınızda kalacak lezzetler, Dimağınızda kalacak hizmetler”

Kır Lokantası Lezzet Kervanına Katıldı

“Damağınızda kalacak lezzetler, Dimağınızda kalacak hizmetler”

03 Temmuz 2020 Cuma 14:12
Kır Lokantası Lezzet Kervanına Katıldı

Ünlü şefleri ve aşçıları da mutfağında ağırlayarak, lezzeti, hizmet kalitesi ve ekonomik fiyatları ile İstanbul genelinde haklı bir ün kazanan Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri ailesine bir yenisi daha eklendi.
Tuzla Belediyesi tarafından hizmete açılan Kır Lokantası, sekizinci sosyal tesis olarak hizmet vermeye başladı.
Açılış süreci ile ilgili çalışmaları tamamlanan ve COVID 19 sürecindeki normalleşme ile hizmete alınan Kır Lokantası, her tür hijyen ve sağlık tedbirleri ile misafirlerine kapılarını açtı. Sulu yemekler ve ızgara çeşitleri ile hizmet verecek olan tesis, sosyal tesislerin lezzet standardında yemekler ile misafirlerini ağırlayacak.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kır lokantası ile ilgili çalışmaları da yakından takip ederken, “Yeni tesisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sosyal tesislerimiz hijyen ve sağlık şartlarına uygun ortamda, evde hazırlanmışçasına lezzetli yemekleriyle vatandaşlarımıza en uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam edecek.
COVID 19 sürecinde dahi, gerek 65 yaş üstü büyüklerimize, gerekse sağlık çalışanlarımıza hizmet vermeye devam eden tesislerimiz normalleşme süreci ile yeniden İstanbullulara hizmet vermeye başladı. Tüm misafirlerimize aynı lezzet, hizmet ve fiyat kalitesi ile tesislerimizde misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kır Lokantamız hayırlı olsun.” dedi.
Tuzla Belediyesi Kır Lokantası Pazar günleri hariç, haftanın altı günü saat 12.00-19.00 arasında misafirlerine hizmet verecek.

Diğer Sosyal Tesislerimiz:

Palmiye Balık Sosyal Tesisi
Orhanlı Sosyal Tesisi
Ay Yıldız Sosyal Tesisi
Aydıntepe Sosyal Tesisi
Şelale Eğitim Parkı Sosyal Tesisi
Şifa Park AVM Sosyal Tesisi
Tuzla Belediyesi Çay Evi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72