KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 6.500 kişilik sokak iftarı düzenlendi

Tuzla Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca site, sokak iftarları ile binlerce kişiyi “Aynı Sofrayı Paylaşan Kardeştir” düsturuyla iftar sofralarında bir araya getiriyor.

KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 6.500 kişilik sokak iftarı düzenlendi

Tuzla Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca site, sokak iftarları ile binlerce kişiyi “Aynı Sofrayı Paylaşan Kardeştir” düsturuyla iftar sofralarında bir araya getiriyor.

29 Mayıs 2018 Salı 19:15
KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 6.500 kişilik sokak iftarı düzenlendi

Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 6.500 kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftardan önce site sakinleri ile sohbet etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Bu akşam iftarımıza katılarak anlam kazandıran site sakinleri, Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Rabbim bu mübarek ayda yapmış olduğunuz ibadetleri, tutmuş olduğunuz oruçları yüce katında en makbulü ile kabul eylesin. Sevdiklerimizle nice Ramazanlar yaşamayı Rabbim bize nasip eylesin. Bu ayda rahmet ve merhametle beraber en güzel şekilde birlik ve beraberlik içinde paylaşmayı bizlere nasip etsin. Rabbim, bize verdiği nimetlerden de olmayanlara ve özelliklede İslam coğrafyasında, mazlum coğrafyada var olan vatandaşlarımıza da nasip eder inşallah. Ramazan-ı Şerif’te 17 mahalle ve sitelerde sokak iftarı kuruyoruz. Çünkü biz şuna inanıyoruz; aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğuna inandığımız bu dönemde aynı sofrayı paylaşmak, aynı yolda yürümek için gayret sarf ediyoruz” dedi.

“En büyük gücümüz, birlik ve beraberliğimiz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sosyal belediyecilik hizmetlerine verdiği değeri ve önemi konuşmasında bir kez daha vurguladı. Başkan Yazıcı, “Biz Tuzla’da çok iş yapmaya çalıştık. Marina yaptık, yollar yaptık, alışveriş merkezleri yaptık. Bizim yapmış olduğumuz Şelale Eğitim Parkı, Kültür Merkezleri, parklar, bahçeler, yeşil alanlar, spor alanlarının hepsini bir tarafa bırakıyorum. Yapmaya çalıştığımız en önemli işlerden bir tanesi birlik ve beraberliğimizi ortaya koyan Hemşeri Dernekleri Platformu’dur. Gönül Elleri Çarşısı’nı kurarak 18 binden fazla ailenin yanında olabilmektir. Kent Konseyi’ni kurabilmektir, bütün kent gönüllülerini bir araya getirebilmektir. Engellisi, yetimi, kimsesizi, dulu ve yaşlısı ile bütün vatandaşlarımızın yanında olma gayret ve çabamızı gösterdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin. En büyük güç ve kudretimizin birlik ve beraberlik olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunun içinde gayret sarf edeceğiz, bunu gösteren değerli vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3