Keskin Müftülük Personeliyle İftarda Buluştu

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, büyük salon iftarlarının ilkini ilçe müftülük..

Keskin Müftülük Personeliyle İftarda Buluştu

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, büyük salon iftarlarının ilkini ilçe müftülük..

02 Temmuz 2014 Çarşamba 10:40
Keskin Müftülük Personeliyle İftarda Buluştu

Başkan Keskin Müftülük Personeliyle İftarda Buluştu

 

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, büyük salon iftarlarının ilkini ilçe müftülük personeliyle yaptı. İftara çok sayıda müftülük çalışanı katıldı.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte toplumun her kesimiyle iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Dün Mimar Sinan Mahallesi ile sokak iftarında binlerce mahalle sakiniyle biraraya gelen Başkan Keskin, ilçe müftülük personeliyle de Belediye Büyük Salon’da buluştu. İftar programının açılış konuşmasını yapan Başkan Keskin, “İlk iftarımızı Mimar Sinan Mahallemizle gerçekleştirdik. Ramazanın bereketini paylaştığımız iftar soframızda yeniden rahmet ayına kavuşmanın mutluluğunu binlerce kardeşimizle yaşadık. Şimdi de Büyük Salon’da iftarımızı sizlerle yapıyoruz” dedi.

 

“Üzerinizdeki Yük Büyük”

Müftülük personeline özellikle Ramazan Ayı’nda önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Keskin, “Sizler Ramazan Ayı boyunca bizlere bu kutlu ayın hikmetini, getirdiği rahmet ve güzellikleri anlatacak, bizleri bu atmosfere sokacak değerli din görevlilerimizsiniz. İnşallah bir ay boyunca camilerimiz her gün vatandaşlarımızla dolup taşacak, hep birlikte rahmet ayı Ramazan’ı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Etkinlikler Bu Yıl Gölet’te

 

Ramazan Ayı boyunca tüm mahallelerde iftar programı düzenleyeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Keskin, “Belediye olarak kardeşlik ayı Ramazan’ı hep birlikte geçirelim istiyoruz. Bu amaçla on beş mahallemizde iftar düzenleyeceğiz. İftarın ardından her yıl kent meydanında yaptığımız Ramazan etkinliklerimizi bu sene Gölet Parkımızda yapıyoruz. Söyleşilerden, ilahi ezgi konserlerine, kuran-ı kerim tilavetinden, şiir programlarına kadar birçok etkinlik olacak. Bunların yanında çocuklarımızı da unutmadık. Her mahallede düzenlenecek mahalle çocuk şenliklerinde onlara eski Ramazan geleneklerini yaşatmak istiyoruz. Yani Sultanbeyli’de Ramazan’ın her günü, bayram tadında ve ruhuna uygun olarak yaşanacak” dedi.

 

Son olarak Türkiye ve Dünya gündemine ilişkinde konuşan Başkan Keskin, “Bugün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklandığı toplantıya katıldık. İnşallah Başbakanımızın adaylığı ülkemize ve milletimize hayırlı olur. Ben ülkemiz için her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Öte yandan Dünyanın çeşitli ülkelerinde kargaşa ve iç savaş devam ediyor. İslam bayrağını taşıyan kardeşlerimizi dualarımızda eksik etmeyelim” dedi.

İlçe Müftüsü Osman Arslan’da Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e iftar programı için teşekkür ederek, “Başkanımız bizi her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da ağırladı. Sizlerle hep bir aradayız” dedi. 

Son Güncelleme: 02.07.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72