Kerimoğlu: “Oy vermeyenlerin de Başkan'ı olacağım!

Bakırköy Belediye Başkanlığı görevine dün itibariyle başlayan...

Kerimoğlu: “Oy vermeyenlerin de Başkan'ı olacağım!

Bakırköy Belediye Başkanlığı görevine dün itibariyle başlayan...

06 Nisan 2014 Pazar 11:55
Kerimoğlu: “Oy vermeyenlerin de Başkan'ı olacağım!

Bakırköy Belediye Başkanlığı görevine dün itibariyle başlayan Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak, “Parti rozetini bir kenara bırakıp, oy vermeyenlerin de başkanı olacağım!” dedi. 

4 Mart Cuma günü öğle saatlerinde Bakırköy Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen ‘çelenk koyma töreni’ne Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Milletvekili Süleyman Çelebi, Bakırköy İlçe Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis Üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri katılırken, halkın yoğun ilgisi gözlendi. Törende parti üyeleri ve vatandaşların tebriklerini kabul eden Kerimoğlu “Parti rozetini bir kenara bırakıp, oy vermeyenlerin de başkanı olacağım!” dedi. Bülent Kerimoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Oyumuzu beklentilerin üzerinde arttırdık. Bu tabloda emeği geçen C.H.P İlçe Örgütüne, tüm Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıma, parti emekçilerine ve siz Bakırköy halkına sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Artık parti rozetimizi çıkarıp din, dil, mezhep ve etnik köken ayrımı yapmaksızın tüm yurttaşlarımıza; Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı olmanın sorumluluğu ve Atatürk İlkeleri’ne, Cumhuriyet Devrimleri’ne, Laik, Sosyal Hukuk Devleti'ne olan inancımızla ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğiz.

Son Güncelleme: 06.04.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72