Kerimoğlu ile Bakırköy artık engelsiz…

30 Mart yerel seçimleri sonrası Bakırköy Belediye Başkanı olan Op. Dr. Bülent..

Kerimoğlu ile Bakırköy artık engelsiz…

30 Mart yerel seçimleri sonrası Bakırköy Belediye Başkanı olan Op. Dr. Bülent..

02 Haziran 2014 Pazartesi 10:20
Kerimoğlu ile Bakırköy artık engelsiz…

30 Mart yerel seçimleri sonrası Bakırköy Belediye Başkanı olan Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de kısa adı (KASDER) olan Türkiye Kas Derneği Geleneksel 100 Altın İnsan yemeğine katıldı. İlgi ile karşılanan Kerimoğlu’na derneğe verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi.  

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Botanik Park’ta gerçekleşen kısa adı (KASDER) olan Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin Geleneksel 100 Altın İnsan yemeğine katıldı. Kerimoğlu yemekten sonra yaptığı konuşmada, “Her zaman sizin sorun ve isteklerinizi yerine getireceğim” dedi. Kerimoğlu, “Bakırköy Belediyesi olarak tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız. Neticede hepimiz birer engelli adayıyız” dedi. Kerimoğlu, ulusal ve yerel basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Daha sonra KASDER yönetim kurulu ve üyeleri plaketlerini sunarak Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.06.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72