Kent Konseyi'nden dayanışma

Tuzla Kent Konseyi, Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu...

Kent Konseyi'nden dayanışma

Tuzla Kent Konseyi, Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu...

19 Şubat 2014 Çarşamba 16:59
Kent Konseyi'nden dayanışma

Kent Konseyi’nden anlamlı dayanışma

Tuzla Kent Konseyi, Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğretmenleri için moral gecesi düzenledi.
Moral gecesi, Tuzla Kent Konseyi Okul Aile Birliği Çalışma Grubu ve Kültür-Sanat Çalışma Grubu işbirliğiyle Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Geceye, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Kent Konseyi meclis ve çalışma gruplarının temsilcileri ile Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğretmenleri katıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada Kent Konseyi’nin önemine değindi. Başkan Yazıcı, “Kent Konseyi’nin tavsiye kararlarıyla yerel yönetimlere etkisi noktasında bizim her zaman fikirlere açık olduğumuzu hatırlatmak isterim. Toplum yararına çalışmaları her zaman destekliyoruz, bu yöndeki tavsiye kararlarını da bekliyoruz. Kent Konseyi bünyesinde yapılan çalışmaların halkla yaygınlaştırılması konusunda yapılan bütün çalışmaları yürekten destekliyorum” dedi. 

 

Son Güncelleme: 19.02.2014 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3