Kent Konseyi Yeni Döneme Heyecanla Başladı

Sultanbeyli Kent Konseyi, yeni dönemin ilk olağan oturumunu yaptı.

Kent Konseyi Yeni Döneme Heyecanla Başladı

Sultanbeyli Kent Konseyi, yeni dönemin ilk olağan oturumunu yaptı.

20 Haziran 2014 Cuma 15:23
Kent Konseyi Yeni Döneme Heyecanla Başladı

Sultanbeyli Kent Konseyi, yeni dönemin ilk olağan oturumunu yaptı. Geçtiğimiz dönem Kent Konseyi Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Başkan Danışmanı Reşat Atalar, konsey üyelerinin büyük çoğunluğunun oyuyla yeniden Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Başarılı çalışmalara imza atan Sultanbeyli Kent Konseyi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Dönemin ilk oturumunda konsey başkanını ve yürütme kurulunu seçen üyeler, yeni dönemde yine Reşat Atalar başkanlığında toplanacak.

Kent Konseyi toplantısında üyelerin kendilerine verdiği destek için teşekkür konuşması yapan Reşat Atalar, “Kent Konseyi'nin yeni döneminin birinci toplantısına hoş geldiniz. Beni yeniden Kent Konseyi Başkanlığına layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin katkılarıyla, sizlerin özverili çalışmalarıyla, halkımızın düşüncelerini, ilçemizin ihtiyaçlarını bu çatıya taşımanızla inşallah güzel işler yapacağız” dedi. Kent Konseyi’nin Sultanbeyli’nin sorunlarını ele alarak, yerel yönetimlere ve karar alma süreçlerine halkın katılımını sağlamak gibi bir görevinin bulunduğunu ifade eden Atalar, “İlçemizin kalkınma sürecine katkıda bulunmalıyız.  Kent Konseyi olarak yerel demokrasinin gelişim ve yerleşimine destek olmalıyız” ifadelerini kullandı. Atalar daha sonra yeni dönemlerin yeni şeyleri de beraberinde getireceğine inancının tam olduğunu dile getirdi ve yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

""

“Sultanbeyli’ye Daha Fazla Hizmet Üreteceğiz”

Kent Konseyi’ne katılan ve konsey üyelerine hitap eden Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Kent Konseyimiz geçtiğimiz dönemde güzel çalışmalara imza attı. Ben geçen dönemde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizin de geçen dönemden daha verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi. Ekibiyle birlikte Sultanbeyli’ye geçen dönemden daha fazla hizmet üretme arzusunda olduklarını kaydeden Başkan Keskin, “Kent Konseyimizin getirdiği projeler bizim için değerlidir. Bu projelere destek vereceğiz. Çünkü Kent Konseyimizin ürettiği projeler ilçemize değer katacaktır. Sultanbeyli, sizlerle birlikte kalkınmasını sürdürüyor ve bu birliktelik sayesinde gelişimimiz her geçen gün ivme kazanıyor” şeklinde konuştu.

 

Başkan Keskin’in ardından konuşan İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe’de oturumda konuşarak, “Yeni dönem yeni heyecan demektir. Konseyimizin yeni dönemi hayırlı olsun. Kent Konseyimize ve başkanına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konseyin genel kurulunda diğer üyelerde söz alarak düşüncelerini paylaştı. 

Son Güncelleme: 20.06.2014 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72