Kaya'dan Ali Rıza Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Flashaber Gazetesi ve Yıldız Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazete,...

Kaya'dan Ali Rıza Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Flashaber Gazetesi ve Yıldız Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazete,...

28 Haziran 2014 Cumartesi 13:49
Kaya'dan Ali Rıza Yıldız'a geçmiş olsun ziyareti

Metin Kaya’dan Ali Rıza Yıldız’a geçmiş olsun ziyareti

Flashaber Gazetesi ve Yıldız Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Pr. Dr. Siyami Ersek Göğüs ve Kalp Hastalıkları Hastanesi’nden taburcu olarak işinin başına döndü. Sağlığına kavuşan Ali Rıza Yıldız’ı dostları da yalnız bırakmadı.

Ali Rıza Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretine gelen isimlerden bir tanesi de CHP eski İl Sekreteri Metin Kaya oldu. Flashaber merkez bürosuna gelerek Ali Rıza Yıldız’ı makamında ziyaret eden Kaya, “Ali Rıza Yıldız’a acil şifalar diliyorum. Aramıza katıldığı için çok mutluyum” dedi.

Metin Kaya’nın geçmiş olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Rıza Yıldız da, “Gerçekten de insanın iyi ve kötü günlerinde arkadaşlarını yanında görmesi insanı çok mutlu ediyor.   Bu nazik davranışından dolayı kardeşim Metin Kaya beye şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

İkili bir süre sohbet ettikten sonra Metin Kaya, yapılan ikramların ardından Ali Rıza Yıldız ve CEO Zehra Özdemir tarafından uğurlandı.

 

 

Son Güncelleme: 28.06.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72