Kastamonulular Derneği'nden tebrik ziyareti

30 Mart yerel seçimleri sonrası yeniden başkanlık görevini üstlenen...

Kastamonulular Derneği'nden tebrik ziyareti

30 Mart yerel seçimleri sonrası yeniden başkanlık görevini üstlenen...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:33
Kastamonulular Derneği'nden tebrik ziyareti

30 Mart yerel seçimleri sonrası yeniden başkanlık görevini üstlenen Hasan Can’a ziyaretler devam ediyor. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret eden Kastamonulular Derneği (KAS-DER) Başkanı Nurten Aksu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Hasan Can’a yeni döneminde başarılar diledi. Aralarında mahalle muhtarlarının da bulunduğu dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Hasan Can, memnuniyetini dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen’den nezaket ziyareti

Ümraniye’ye yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yeni döneminde de başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ile bir süre sohbet eden Başkan Hasan Can, ziyaret ve temennilerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Gökçimen’e yeni görevinde başarılar diledi.

Atakent Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’nden ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Atakent Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Sevgi Muslu ile aralarında Ümraniye Belediyesi eski meclis üyelerinin de yer aldığı Yönetim Kurulu üyeleri Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dernek faaliyetleri hakkında kısa bilgi alan Başkan Hasan Can; ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3