Kartallılar Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yürüdü

Kartal Belediyesi, Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi.

Kartallılar Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yürüdü

Kartal Belediyesi, Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi.

24 Haziran 2014 Salı 15:23
Kartallılar Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yürüdü

Kartal Belediyesi, Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Radyo Alaturka ve Kartal Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” büyük katılımla Kartal Sahilinde gerçekleşti.

Kartal Belediyesi Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Radyo Alaturka ve Kartal Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü”, Radyo Aklaturka dinleyicileriyle Kartallıları buluşturdu. Kartal Belediyesi Dragos Yelken Kulübü’nden başlayan yürüyüşte bir araya gelen yüzlerce vatandaş, Kartal Meydanı’na kadar müzik eşliğinde yürüdü.
Yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüşe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Ali Apaydın, Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Turgut Mermertaş ve Kartal Belediyesi birim müdürleri de katıldılar.
“Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” etkinliği, yürüyüşün ardından akşam da sunuculuğunu Radyo Alaturka Genel Yayın Yönetmeni Seçil Süslü ve Tuğba Saraçlar’ın yaptığı Türk Sanat Müziği konseriyle devam etti.
“Kartal Sanatın ve Kültürün Merkezi”
Konser öncesinde konuşan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya değer verdiğini vurguladı. Gürer, Kartal’ın kültür ve sanatta dönüşümün öncüsü olduğunu ifade ederek “ Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sanata ve sanatçıya verdiği değerin bir yansımasını bugün de görmekteyiz.  Değerli Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, göreve geldiği günden bu güne tiyatrosu ile sineması ile festivali ile müziği ile Kartal’da büyük bir dönüşümün öncüsü oldu. Geçtiğimiz gün Tiyatro okulumuzun mezunlarının diplomalarını verdik. Birkaç gün önce de sanat müziğinde sezonun son etkinliğini gerçekleştirdik. Yani Kartal’da yalnızca asfalt, yol, kaldırım yapan değil Sosyal Belediyecilik yapan, ‘Önce insan’ kavramı ile hareket eden, insan sevgisini, insana verilecek emeği en yüce değer olarak yansıtan, inanan bir Belediye Başkanımız var. Onun şahsında, emek veren ve Kartal’da güzellikler yaratan değerli bir kadromuz var. Bugün de aramızda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşlarımız ve halkımızla birlikte güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Güzellikler hep Kartal ile olsun. Kartallılar, güzelliği hak ediyorlar. Her şey gönlünüzce olsun”dedi.

 

“Kartallılara Türk sanat Müziği Ziyafeti”

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in konuşmasının ardından Radyo Alaturka sanatçılarından Melissa Çallıoğlu ve Adnan Koç sahne aldı. Çallıoğlu ve Koç, Türk Sanat müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirerek Kartal Meydanı’nı dolduran yüzlerce Kartallıya eğlenceli ve keyifli bir gece yaşattı.

 

Konser sonunda Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer ve Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Radyo Alaturka sanatçılarına Kartal plaketi takdim ettiler.

""

 

Son Güncelleme: 24.06.2014 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3