Kartal’da Usta Oyuncu Yalçın Menteş’e Saygı Gecesi Düzenlendi

Kartal Belediyesi, Kartal Lisesi ve Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi Mezunları Derneği işbirliği ile Yalçın Menteş’e saygı gecesi düzenlendi.

Kartal’da Usta Oyuncu Yalçın Menteş’e Saygı Gecesi Düzenlendi

Kartal Belediyesi, Kartal Lisesi ve Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi Mezunları Derneği işbirliği ile Yalçın Menteş’e saygı gecesi düzenlendi.

09 Şubat 2018 Cuma 12:43
Kartal’da Usta Oyuncu Yalçın Menteş’e Saygı Gecesi Düzenlendi

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gökhan Yüksel, Ali Apaydın, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri, Yalçın Menteş, Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Müfit Can Saçıntı, Soner Olgun, Onur Akın ve Yalçın Menteş hayranları katıldı. Yoğun katılımın olduğu gecede zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Canlı talk-show formatında düzenlenen gecede Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Müfit Can Saçıntı sohbetleriyle, Soner Olgun ve Onur Akın da sevilen şarkılarıyla geceye renk kattı. Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Yalçın Menteş, seyircilere ve etkinlikte payı bulunanlara teşekkür ederek, "Bu geceyi A'dan Z'ye hazırlayan Müfit'tir, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kültür Müdürlüğü’dür. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece hazırlamışlar. Sizler de buraya gelerek bu geceyi renklendirdiniz. Sağ olun, var olun" dedi. Seyircileri ve oyunculuğu özlediğini ifade eden Menteş, "Bu akşam çıktım ya, salona girerken delikanlının biri önümü kesti. Eğildi ve 'Abi neredesin ya özledik. Abi gelmişken bir stand up yaparsın' dedi. Ben de sizi özledim ama ben yapsam yapsam 'sit down' yaparım" dedi.

Gecede Yalçın Menteş’in yer aldığı komedi filmlerinden sahneler ve sahne performansları izlendi. Yalçın Menteş’in eski arkadaşı olan konuk sanatçılar, birlikte yaşadıkları anıları anlattığında Menteş göz yaşlarına hakim olamadı. Hem güldüren hem de duygulandıran gecede konuklar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve emek veren herkese teşekkür etti. Gecenin sonunda ise Yalçın Menteş’in isteği üzerine “İzmir Marşı” hep bir ağızdan söylendi.

Yalçın Menteş’e Saygı gecesinin sonunda konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, “Bugün burada vefalı dostları gördük. Yalçın Menteş’in vefakâr sanatseverlerini gördük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yalçın hocam, sizi sanatın başkenti Kartal’da ağırlamaktan çok mutluyuz. Başta Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere sanatın ve sanatçının yanındayız. Siz değerli ustaları burada ağırlamak bizim için büyük bir keyif. Sanat var oldukça umut var olacak” dedi. Konuşmasının ardından Yüksel, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Yalçın Menteş’e plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Yüksel, diğer konuk sanatçılara da çiçek takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3