Kartal'da kuşlar çocuklara emanet

Kartal Belediyesi ve Yakacık Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu..

Kartal'da kuşlar çocuklara emanet

Kartal Belediyesi ve Yakacık Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu..

25 Nisan 2013 Perşembe 13:05
Kartal'da kuşlar çocuklara emanet

Kartal Belediyesi ve Yakacık Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu işbirliğiyle başlatılan kuş evleri projesine her gün bir yenisi ekleniyor. Kartal’daki parklara ve belirli noktalara konulan kuş evlerinin bu seferki durağı ise Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü oldu.

Kartal Belediyesi ve Yakacık Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu öğrencileri yaptıkları kuş evlerini müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne yerleştirdiler. Kuşların yaşam kalitesini artıran kuş evleri kreşin belirli noktalarına minik öğrenciler tarafından konuldu. Doğa dostu minik öğrenciler sonrasında Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğünün içinde bulunan mini hayvanat bahçesini gezdi. Hayvanlarla içiçe bir gün geçiren minikler tavşan, köpek, kaplumbağa, horoz gibi hayvanları severek, onlarla fotoğraf çektirdi. Hayvanlar hakkında Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’nden bilgi alan minikler verilen meyvesuyu ikramının ardından oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirdi. Yapımları devam eden kuş köşkleri vatandaşların talepleri doğrultusunda uygun görülen noktalara yerleştirilmeye devam edecek.

Son Güncelleme: 25.04.2013 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3