Kartal'da geniş katılımlı toplantı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim..

Kartal'da geniş katılımlı toplantı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim..

16 Eylül 2014 Salı 14:02
Kartal'da geniş katılımlı toplantı

Başkan Altınok Öz Meclis Üyeleri Ve Mahalle Birim Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. Değerlendirme toplantısında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim Başkanlarıyla bir araya geldi. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında 6.’sı gerçekleştirilen toplantıya Başkan Op.Dr.  Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal CHP İlçe Yönetimi, Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Grup Başkan Vekili Nihal Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik  Kolları Başkanı, Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları  katılırken Başkan Altınok Öz, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

“Akıllı Binadan Gurur Duyacaksınız”

 

Kartal’da Türkiye’ye örnek olacak bir yapının oluşacağını ve bu oluşumdan tüm Kartallıların faydalanabileceğini söyleyen Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin hizmet verdiği yeni akıllı binanın işlevselliğinin artacağını ifade etti. Başkan Altınok Öz, “Kartal Belediyesi’nin yeni hizmet binası olan akıllı binadan gurur duyacaksınız. İşlevsel bir belediye binası ve belediye hizmetlerini yakalayacağız. Türkiye’ye örnek olacak bir yapıyı hep beraber göreceğiz ve izleyeceğiz” dedi.

 

“50 Trilyon Borç Ödedik”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bugüne kadar 50 trilyon borç ödediklerini vurgulayarak

“ Göreve geldiğimiz günden bu yana 50 trilyon borç ödedik. İl Özel İdaresi yapılanmaya girebilecekken 1 trilyon 300 milyarımızı vermediler. Bu olumsuzluklarla rağmen maaşları ödemede sorun yaşamıyoruz. Çalışanın temel parası maaşıdır. Bir futbolcu düşünün. Yasal olarak alacakları vardır. Bir de maç primleri vardır. Yasal olarak alacaklarını alır, maç primleri beklediği zaman, o futbolcu mahkemeye gidip ‘Ben haklarımı alamadım’ diyemez. İkramiye de öyledir. Çalışanın temel parası maaşıdır. İkramiye, kurumun bütçesi oranında verdiği hizmetten dolayı aldığıdır. Hesap kitap yapılır, pazarlık yapılır. Bütçeye göre verilebilecek şeylerdir. Geçen ay oturma eylemi yaptılar. Bunun tasvip edilebilir bir yanı yoktur. Bunun emekçinin yanına olmakla da ilgisi yoktur. İçeride 6 milyon’dan fazla paramız ve bloke olmuştur.  Örneğin Daha önce kiracısı olduğumuz binanın sahibi, avukatı aracılığı ile yasal olmayan ve haczedilemeyen Milli Emlak’taki 900 bin liralık paramızı hem haczetmiştir hem de çekmiştir. Ona karşı işçi arkadaşlar, kendi alacakları paranın gasp edilmesine eylem yapmıyorlar ama bize karşı yapıyorlar. Bunu emek sermaye ilişkisi altında yapmaya hakları yoktur. Adres gösteriyorum. Gidin eyleminizi orada yapın. Hak hukuk korumanın sonuna kadar yanındayız. Hiç kimse Altınok Öz’e zarar verme hakkına sahip değildir” dedi.

""

“Kardeşliğin ve Dayanışmanın Örneklerini Sergilemek Zorundayız”

 

Belediyeciliğin ve kardeşliğin dayanışmasını sergilemek zorunda olduklarını belirten Başkan Altınok Öz, “Kardeş belediyeciliğin dayanışması örneği olarak önümüzdeki günlerde Erzincan ziyaretimiz olacak. İleriki günlerde İngiltere’de de bir ödül törenine katılacağım. Dönüşümden sonra kardeş şehrimiz olan Kıbrıs Esentepe Belediyesi’nin parkına koyacağımız Rauf Denktaş heykeli, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümeti tarafından Ercan Havaalanı girişine KKTC’nin kuruluş yıldönümünde konulacak. Kartal Belediyesi olarak geniş katılımlı bir heykel açılış törenine gideceğiz. Kardeş belediyelerimize ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. Toplantı daha sonra Mahalle Birim Başkanlarının çalışmalar hakkındaki verdikleri bilgilerle sona erdi.

 

 

Son Güncelleme: 16.09.2014 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3