Kartal'da Eğitimler Devam Ediyor

Kartal Belediyesi, açtığı 11 kreşte velilere yönelik düzenlediği eğitimlere...

Kartal'da Eğitimler Devam Ediyor

Kartal Belediyesi, açtığı 11 kreşte velilere yönelik düzenlediği eğitimlere...

19 Şubat 2014 Çarşamba 17:11
Kartal'da Eğitimler Devam Ediyor

Kartal Belediyesi Kreşlerde Velilere Yönelik Eğitimlere Devam Ediyor

Kartal Belediyesi, açtığı 11 kreşte velilere yönelik düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Kartal Belediyesi Gümüşpınar Çocuk Gelişim Merkezi’nde düzenlenen eğitim seminerinde Pedagog Melih ERSOY, ailelere çocuklarıyla yaşadıkları ve yaşayabilecekleri sorunlar karşısında nasıl bir tutum izlemeleri gerektiği hakkında bilgi verdi. ERSOY, velilerle tek tek konuşarak sorunlarını dinledi ve görüş alışverişinde bulundu. Eğitim seminerinin ardından veliler, Kartal Belediyesi kreşlerinde düzenlenen eğitim seminerlerinin kendileri için çok faydalı olduğunu, buradan öğrendiklerini yaşamlarında uygulayarak çocuklarıyla daha doğru bir iletişim kurabildiklerini belirterek teşekkür ettiler.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise çocukların gelişimine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak “ Yetişen yeni neslin psikolojisinin doğru bir eğitimle anlaşılması gerekir. Çocukların yetişme çağında yaşadığı sorunların doğru bir şekilde önüne geçilmesi önemlidir. Yoksa çocuğun gelişiminde birçok sorun olur” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 19.02.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72