Kartal'da çevre temizliği etkinliği

Çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik çalışmalarına devam eden Kartal...

Kartal'da çevre temizliği etkinliği

Çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik çalışmalarına devam eden Kartal...

21 Haziran 2014 Cumartesi 16:11
Kartal'da çevre temizliği etkinliği

Kartal Belediyesi çevre temizliği etkinliği düzenliyor

Çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, Aydos'ta halkın da katılabileceği yeni bir çevre temizliği etkinliği düzenliyor.

Kartal Belediyesi, çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bu kapsamda, 25 Haziran Çarşamba günü saat 10.00'da Aydos Uğur Mumcu Mahallesi Çamlık Mevki Akşemseddin Caddesi üzerinde bulunan ormanlık alanda bir çevre temizliği etkinliği düzenleyecek.

"Kartal'da çevre duyarlılığı artıyor"

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Aydos ormanında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çevre temizliği etkinliği yapacaklarını belirterek çevre dostu tüm Kartallıları etkinliğe davet etti. Başkan Altınok Öz,"5 yılda yaptığımız çalışmalar sonucunda Kartal'da çevre bilinci ve duyarlılığının giderek arttığını görüyoruz. Kartal Belediyesi'nin çevre ile ilgili çalışmaları devam edecek. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kartal Aydos ormanında piknikçilerin bıraktığı çöpleri toplayacağız. Amacımız, ormanlık alanların temiz kullanılmasının ve temiz bırakılmasının önemine dikkat çekmek. Ormanlık alanlarda piknik yaparken oraya tekrar gideceğimizi unutmamalı ve temiz bulmak için gereken titizliği göstermeliyiz. Bu ormanlar ve bu dünya hepimizin ama bizlerden önce çocuklarımızın. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

Son Güncelleme: 21.06.2014 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3