Kartal'da Apartman Görevlilerine İftar

Kartal Belediyesi apartman görevlileri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu.

Kartal'da Apartman Görevlilerine İftar

Kartal Belediyesi apartman görevlileri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu.

04 Temmuz 2014 Cuma 16:54
Kartal'da Apartman Görevlilerine İftar

Kartal Belediyesi’nden Apartman Görevlilerine İftar

 

Kartal Belediyesi apartman görevlileri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, apartman görevlileri ve ailelerini Kartal Ekolojik Eğitim Çadırı'nda düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. Her Ramazan ayında geleneksel olarak yapılan iftar yemeğine, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Dr. Turgut Mermertaş, Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi Mustafa Yüksel, Medet Kıskanç, Başkan danışmanı Haydar Oğuz, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Özel Kalem Müdürü Mustafa Fehmi Okay, Konut-İş Tüm Belediye ve Konut İşçileri Sendikası Başkanı Alican Kayhan,  Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları ve Konut-İş Sendikası'na bağlı apartman görevlileri ve aileleri katıldı.

 

İftar sonrasında Kartal'da 60 üyeleri bulunduğu bilgisini veren Konut İş Sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan, iftar yemeğine davet ettiği için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz' e teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72