Kartal Kart Hayata Geçti

Kartal Belediyesi, sosyal tesisler, sağlık hizmetleri ve belediyecilik...

Kartal Kart Hayata Geçti

Kartal Belediyesi, sosyal tesisler, sağlık hizmetleri ve belediyecilik...

18 Nisan 2014 Cuma 12:46
Kartal Kart Hayata Geçti

Kartal Belediyesi, sosyal tesisler, sağlık hizmetleri ve belediyecilik hizmetlerinin daha rahat yürütüleceği Kartal Kart’ı hayata geçirdi.

Kartal Belediyesi’nin yeni binasında yapılan imza törenine Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve banka yetkilileri katıldı. Sağlık hizmetleri ve belediyecilik hizmetlerinin daha rahat yürütülebilmesinin amaçlandığı kart sahipleri sosyal tesisler ve sağlık hizmetlerinden indirimli olarak da yararlanacak.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “Belediyecilik hizmetlerinin daha rahat yapılabilmesi için hazırladığımız Kartal Kart’ın bir bölümünün anlaşmasını yaptık. İleride yapılacak ilaveler ve teknolojinin de gelişimi ile düşündüğümüz seviyeye ulaşacak. Bu sözleşme ile sosyal belediyecilik anlamında bu kart hizmet verecek. Belediyenin sunduğu hizmetleri vatandaşa bu kart aracılığı ile ulaştıracağız ve vatandaşların tüm bireysel ve aile hareketlerini de buradan izleme şansına sahip olacağız. Kendi sosyal etkinliklerimizde de Kartal Kartlı olma ayrıcalığını bu kart ile yaşamış olacaklar” dedi.

""

Son Güncelleme: 18.04.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72