Kartal'da devir teslim yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde İlçe Seçim Kurulu Başkanı’ndan mazbatasını aldıktan sonra, CHP İlçe Yöneticileri ile birlikte Kartal Belediyesi’ne gelerek düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı.

Kartal'da devir teslim yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde İlçe Seçim Kurulu Başkanı’ndan mazbatasını aldıktan sonra, CHP İlçe Yöneticileri ile birlikte Kartal Belediyesi’ne gelerek düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı.

08 Nisan 2019 Pazartesi 02:03
Kartal'da devir teslim yapıldı

Resmi olarak İstanbul’un en genç Belediye Başkanı unvanına da sahip olan Gökhan Yüksel’i belediye binası önünde coşkulu bir kalabalık alkışlar eşliğinde karşıladı. Gerçekleştirilen devir teslim törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kartal Belediyesi personeli ile çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası önünde toplanan kalabalığın tezahüratları ve tebriklerini kabul eden Gökhan Yüksel, ardından beraberindekilerle birlikte Kartal Belediyesi Başkanlık Makamı’na geçti. Kartal’da iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Op. Dr. Altınok Öz, yeni seçilen Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e Kartal Belediyesi’nin mührünü teslim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve ardından kendisine çiçek takdim etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de kendisine Gazi Mustafa Kemal Atatürk siluetinin bulunduğu bir tablo ile çiçek takdiminde bulundu.

Eski Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’den Birlik ve Beraberlik Mesajı

10 yıl boyunca Kartal’a hizmet eden Op. Dr. Altınok Öz, görev tesliminin ardından yaptığı konuşmada, “Bugün 2009’da başlayan, Kartal’da sosyal demokrat belediyeciliğin devamı olarak yeni ve genç bir arkadaşımıza yönetimi devretmek üzere buradayız. 10 yıl boyunca özgün bir metotla belediyecilik yaptık; fakat sosyal demokrat ilkelerin tamamına uyarak ve toplum barışını ön plana çıkaran bir hizmet anlayışıyla devam ettik. Genç bir arkadaşımız bu bayrağı çok güzel bir şekilde götürmüş ve bayrağı yine göndere çekmeyi başarmıştır. Onun için her şeyden önce Gökhan Yüksel Başkanımıza hem teşekkür ediyoruz, hem de başarılarından dolayı kendisini kutluyoruz. Hiç kimse, Altınok Öz ile Gökhan Yüksel arasında herhangi bir ayrışma var gibi görmesin; göstermesin, bizim Gökhan Yüksel ile hiçbir sorunumuz yoktur. Sosyal demokrat ilkeleriyle yolumuza devam edeceğiz. Benim için yerel yönetim süreci bitmiştir. Seçim sürecinde bazen alanda gözükürsünüz, bazen de gölgenizi hissettirirsiniz. Bu süreci çok iyi yöneten örgütümüze, İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum, emrinde olduğumu da belirtmek istiyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.

“Kartal’a Yeniden Bahar Geldi”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise, görev tesliminin ardından yaptığı konuşmada bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan ve destek olan herkese teşekkür edip şunları dile getirdi: “Sevgili Başkanımızın söylediği gibi bu bir veda değildir. Sadece bir bayrak değişimi. Kartal’da tüm komşularımızla 468 bin kişiyi kucaklamaya, aynı şekilde devam edeceğiz. Bu hizmet yarışında daha fazla koşmaya, Kartal halkına daha fazla hizmet etmeye, devraldığımız bayrağı daha yukarı çekmek için belediyedeki arkadaşlarımızla, kadrolarımızla devam edeceğiz. Hem güler yüzümüzü artıracağız, hem güzel güzel projelerimizi hayata geçirip Kartal halkının yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz. 10 yıl boyunca, bu mücadelenin önünde koşan sevgili Altınok Başkanımıza vermiş olduğu emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İki yılda yanında Başkan Yardımcılığı yaptım. Dolayısıyla ondan edindiğim; bilgi, deneyim, tecrübeyi önümüze katarak yeni dönemde daha fazla koşturarak, büyük bir enerjiyle Kartal halkına hizmet etmek istiyoruz. Bütün arkadaşlarıma, katılan herkese, İlçe Başkanıma, parti büyüklerine ve Kartal’da bu sürece katkı sunan herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Basın emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Kartal’a bahar yeniden geldi. İnşallah İstanbul’a da baharı getiriyoruz. Mazbatamızı alana kadar orada da mücadelemize devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız da Ekrem İmamoğlu’dur.” dedi.

Ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve beraberindekilerle, Kartal Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na giderek saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı’nın da okunmasının ardından Ata’ya çelenk sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3