Kartal Belediyesi'ne Öğrencilerden Ziyaret

Kartal Belediyesi yeni hizmet binasını, Kartal Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz...

Kartal Belediyesi'ne Öğrencilerden Ziyaret

Kartal Belediyesi yeni hizmet binasını, Kartal Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:42
Kartal Belediyesi'ne Öğrencilerden Ziyaret

Kartal Belediyesi yeni hizmet binasını, Kartal Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler Kartal Belediyesi binasını gezerek, belediyenin faaliyetleri, yapısı ve hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kartal Belediyesi çalışanları öğrencilere eşlik ederek bina içindeki müdürlükleri gezdirdi. Kartal Belediyesi’ndeki müdürlüklerin ne gibi hizmetler yaptığı müdürlükler tarafından öğrencilere anlatıldı.

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt da öğrencilerin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğrencilere çikolata ikram eden Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan da belediyenin vermiş olduğu hizmetleri öğrencilerle paylaşarak sohbet etti.

 

Kartal Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Kartal Belediyesine, Başkan Yardımcılarına ve belediye çalışanlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72