Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü Velilerle Toplantı Düzenledi

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren 14 kreşte veli toplantısı gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü Velilerle Toplantı Düzenledi

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren 14 kreşte veli toplantısı gerçekleştirildi.

16 Ekim 2018 Salı 10:54
Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü Velilerle Toplantı Düzenledi

14 ayrı kreşte gerçekleştirilen toplantılara Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, kreş sorumluları ve çok sayıda veli katıldı. Gerçekleştirilen toplantılarda konuşma yapan Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar 14 kreşte nasıl bir eğitim verildiğine ve hangi yolları izlediklerine değinerek, kreşlerde yemek, temizlik, güvenlik gibi birçok konu hakkında velileri bilgilendirdi. Dipşar, çocukların güvenliği açısından 18 yaş altı hiçbir bireye çocuk teslim edilmeyeceğinin altını çizerek şunları ekledi “Eğer çocuğunuz sizin belirttiğiniz kişiler dışında birisi tarafından alınacaksa, lütfen arayarak kişinin adını soyadını ve yakınlık derecesini bildirin, kimlik kontrolü yapmadan kimseye çocuk teslim edilmeyecektir.”

“Öğretmenlerimizin Hepsi İlkyardım Eğitimi Aldı”

Konuşmasında sağlık konusuna değinen Dipşar, “Kreşlerimizde çocuklara hiçbir şekilde ilaç vermiyoruz. Hasta olan, ateşlenen çocuğunuz varsa lütfen çocuklarınızı evde dinlendiriniz. Hastalık bulaşıcı olabiliyor ve diğer çocuklar da hasta olabiliyor. Ayrıca burada çalışan öğretmenlerimiz ilkyardım eğitimlerini aldı. Siz canınızı bizlere emanet ediyorsunuz. Biz çocuklarınıza hiçbir şekilde zarar gelsin istemiyoruz. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, çocuklar konusunda çok duyarlı, çocuklar konusunda yapılacak olan hiçbir hizmetten çekinmez.

“Çocuklarımız Branş Dersleri Alıyor”

Eğitim konusunda açıklamalarda bulunan Dipşar, “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan müfredatı kullanıyoruz. Yapılan bütün çalışmalar hakkında size düzenli bilgi verilecek. Bunun yanı sıra; cimnastik, halk oyunları, görsel sanatlar, müzik, bilim atölyesi ve İngilizce gibi birçok branş dersimiz var. Her derse özel branş öğretmeni giriyor.” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıların ardından Kartal Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, veliler tarafından yönlendirilen soruları yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72