Kartal Belediyesi Kadınlar İçin Başlattığı Ring Turlarına Devam Ediyor

Kartal Belediyesi Kadınlar İçin Başlattığı Ring Turlarına Devam Ediyor

30 Kasım 2018 Cuma 16:57
Kartal Belediyesi Kadınlar İçin Başlattığı Ring Turlarına Devam Ediyor

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sosyal, kültürel, tarihi, ekonomik ve coğrafik yapısıyla birçok farklılığı bir arada barındıran Kartal’da hayat verdiği projeler, Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ring turlarıyla kadınlara tanıtılmaya devam ediyor. Kartal’ın 20 mahallesinde ikamet eden kadınlar için organize edilen tanıtım turu, bu kez Yalı Mahallesi ile devam etti. Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Kartal’ın mahallelerinden başlatılan Kartal turuna katılan kadınlar, verilen hizmetten dolayı yaşadıkları memnuniyeti ifade etti.

Toplanan talepler doğrultusunda planlanan tur programına Kartal’ın Yalı Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar katıldı. Otobüslerle Kartal Belediyesi’nin tamamladığı ve devam eden projelerini ziyaret eden Kartallı kadınlara belediye görevlileri rehberlik etti. İlçeye kazandırılan son projeleri, Kartallı kadınlara tanıtmak amacıyla başlatılan tanıtım turunda; Neyzen Tevfik Kolaylı heykeli, Eşekli Kütüphaneci Anıtı, Srebrenitsa Soykırım Anıtı, Kartal Sanat Akademisi, Dragos Kazı Alanı, Dragos Su Sporları İskelesi, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi proje alanı, Mehmet Ali Büklü Parkı, Buz ve Kaykay Pisti, Kartallı Kazım Meydanı, Masal Müzesi, Rauf Denktaş Anıtı, Bayram Demirkol Parkı ile Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binası gezdirildi. Tanıtım turuna katılan kadınlar için Kartal Belediyesi bir de Bayram Demirkol Parkı’nda öğle yemeği ikramında bulundu. Tur boyunca Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel de tura katılan kadınlara eşlik etti.

Kartal’daki tüm mahallelerin dâhil olduğu ve zamana yayılan tanıtım turları, talebe göre haftada iki kez özel otobüsler ile yapılıyor. Biten ve devam eden projelerle ilgili ayrıntılı bilgilerin de verildiği tanıtım turunda hem vatandaşların projeler hakkında bilgi sahibi olması sağlanıyor, hem de projeler tanıtılarak halk tarafından kullanımlarının artırılmasını amaçlanıyor. Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan kent turu kapsamında; memnuniyetlerini belirten Kartallı kadınlar, özellikle sayısı 14’ü bulan kreşler, meydanlar ve artırılan yeşil alanlar konusunda yaşadıkları şaşkınlığı ifade ederek bu konudaki hassasiyetinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3