Kartal Belediyesi Genç Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Kartal Belediyesi Genç Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

11 Eylül 2018 Salı 10:33
Kartal Belediyesi Genç Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Karder ve Deniz Ailesi

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Çağla Karder ve Yaşar Deniz çiftinin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâh törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan’ın yanı sıra genç çiftin sevenleri ve aileleri katıldı. Törende Karder ve Deniz çiftinin nikâhını kıyan Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, aile cüzdanını geline taktim ederek kendilerine ömür boyu mutluluklar diledi.

Ak ve Dopoğlu Ailesi

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Yasemin Ak ile Erkan Dopoğlu çiftinin düğün törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu. Düğün törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan’ın yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile genç çiftin ailesi ve yakınları katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, kendilerine ömür boyu mutluluklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3