Kartal Belediyesi, dernek üyeleri ile birlikte Aydos Ormanı'nı temizledi

Kartal Belediyesi ekipleri, derneklerin desteğiyle birlikte Aydos Ormanı'ndaki piknikçilere çevre bilinci aşılamak amacıyla çevre temizleme etkinliği düzenledi.

Kartal Belediyesi, dernek üyeleri ile birlikte Aydos Ormanı'nı temizledi

Kartal Belediyesi ekipleri, derneklerin desteğiyle birlikte Aydos Ormanı'ndaki piknikçilere çevre bilinci aşılamak amacıyla çevre temizleme etkinliği düzenledi.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 13:38
Kartal Belediyesi, dernek üyeleri ile birlikte  Aydos Ormanı'nı temizledi

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün öncülüğünde derneklerin de desteği ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü son olarak Erzincan Tanyeri Derneği, ErzincanGazipınar Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Erzincan Karayaprak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Gümüşhane Şiran İnözü Köyü Derneği üyeleri ile birlikte Aydos Ormanı'ndaki piknikçilere çevre bilinci aşılamak amacıyla çevre temizleme etkinliği organize etti. Etkinlikte Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli ile dernek üyeleri HURSAN firmasının temin ettiği çöp poşetlerini ve eldivenleri piknikçilere dağıtarak Aydos Ormanı'nı temizleyerek piknik sonrası ortaya çıkan çöplerin toplanmasını sağladı. Çevre temizliği etkinliğinde konuşan Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars; "Bizler Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak ilçe sınırlarımız içerisinde çevre kirliliğini ez aza indirmek için kontrollerimizi sağlıyoruz. Zaman zaman bu tarz organizasyonlarla vatandaşın çevre bilincini taze tutarak daha önce atılmış olan çöpleri gönüllüler ve dernek üyeleri ile birlikte topluyoruz. Piknikçilerimiz çöplerini çevreye değil de çöp kutularına, çöp kutuları yoksa da bir poşet içine toplayıp kenara bırakırlarsa çevre kirliliği görsel olarak da azalacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 23.08.2017 14:05
Anahtar Kelimeler:
KartalBelediyeOrmanTemizlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72