Kariyer Merkezi’yle İstihdama Profesyonel Katkı

Beykoz Belediyesi çatısı altında insan kaynakları alanında çözümler sunan Beykoz Kariyer Merkezi, geniş firma ve insan kaynakları portföyüyle doğru eleman ve doğru işi arayanların ilk başvuru adresi.

Kariyer Merkezi’yle İstihdama Profesyonel Katkı

Beykoz Belediyesi çatısı altında insan kaynakları alanında çözümler sunan Beykoz Kariyer Merkezi, geniş firma ve insan kaynakları portföyüyle doğru eleman ve doğru işi arayanların ilk başvuru adresi.

17 Eylül 2019 Salı 20:48
Kariyer Merkezi’yle İstihdama Profesyonel Katkı

“Burada İş Var!” sloganıyla çalışmalar yapan Beykoz Kariyer Merkezi bugüne kadar 13 bin 500 kişiyi işe yerleştirdi, firmalar aradıkları nitelikli elemana, ilçe sakinleri de hayalini kurdukları işe kavuştu.

2009 İtibariyle ismi degişirek Kariyer Merkezi olan birim, sağlık sektöründen eğitime gıda sektörü , tekstil, vs hergün kendini geliştirerek öncelikli olarak Beykoz da istihdam edilmeyi bekleyen vatandaşlarımız için 1500 firmayla çalışılmaktadır .

Başvurular Çözüm Merkezi’ne

Beykoz Belediyesi’nin girişindeki Çözüm Merkezi ve kariyer merkezi ofisiyle ilçe sakinlerine istihdam hizmeti veren kariyer merkezi, firmaların ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda karşılık yönlendirme sağlanmaktadır. Her ay kariyer merkezi ne kayıtlı ortalama 8 bin ila 10 bin kişiyle telefon görüşmesi yapılarak talebi olan 60-70 firmaya talepleri doğrultusunda eleman yönlendirmesi sağlanmaktadır.

İş arayanların Çözüm Merkezi kariyer merkezi ofisi ya da kariyermerkezi.beykoz.bel.tr adresinden başvuruda bulunduktan sonra yapmaları gereken tek şey ise randevu saatinde iş görüşmesinin yapılacağı adreste olmak.

İstihdama Engel Yok!

Kariyer Merkezi engelli hassasiyetini ele alarak ilçe sakinlerinin istihdamına yönelik özel bir çalışma yürütüyor. Belirli periyotlar la kurum bünyesinde yapılan “Engelli İşveren Buluşmaları”nda adaylarla firma yetkilileri bir araya geliyor.

Engelli vatandaşlara iş fırsatları sunan buluşmalarda firmalar mülakatlar yapıyor, pozisyon ve koşullarını sunuyor aynı şekilde vatandaşlarımızda kendi yapabileceği işlerle alakalı yapılan toplantıda firmalara yönlendiriliyor.

İş arayanlar tercihlerine göre öncelikli olarak Beykoz içi ya da Beykoz dışındaki firmalara yönlendiriliyor.

İş Garantili Meslek Eğitimleri

Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi, eğitimli iş gücünü oluşturmak üzere güvenlik kursu ,ev de ev temizliği çağrı merkezi eğitimi sosyal medya uzmanlığı kursu ve iş mülakat teknikleri kurslarının eğitimlerini verdikten sonra bu alandaki firmalarla irtibata geçerek kursa katılan vatandaşlarımızın istihdamını sağlamıştır.

İŞKUR-TYP ve FRİT Programları

İş kurun toplum yararına projesi ve en son kariyer merkeziyle ortaklaşa yürütülen ve Beykoz da yankı uyandıran firit projesiyle amaç Beykoz da yaşayan geçici denetim serbestliği olan , emekli olan ve belirli bir yaşa ulaşmış iş bulamayan vatandaşlarımıza bu projeyle özel olarak hizmet verilmeye devam edilmektedir. Ayrıca frit projesinde Uygulamalı Eğitim Programı ile Beykoz’umuza yerleşmiş sığınmacılarında kariyer merkezi sayesinde bu projeden faydalanabilmektedir.

.Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi

Beykoz Belediyesi-Ana Hizmet Binası

Tel: 0 216 538 84 56/ 8463 ve 8464

kariyermerkezi.beykoz.bel.tr

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72