Kardeş Belediye'den Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

Kartal Belediyesi'nin kardeş belediyelerinden Tunceli Ovacık Belediye Başkanı...

Kardeş Belediye'den Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

Kartal Belediyesi'nin kardeş belediyelerinden Tunceli Ovacık Belediye Başkanı...

16 Mayıs 2014 Cuma 15:13
Kardeş Belediye'den Başkan Altınok Öz'e Ziyaret

Kartal Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden Tunceli Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçıoğlu ve Tunceli Türkiye Kominist Partisi İl Başkanı Faysal Azamlı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret ederek yeniden Başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik ettiler. Ziyarette Kartal Belediye Meclis 1. Başkan vekili Ali Ekber Şahin ve Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt da yer aldı.

 

Tunceli Ovacık yeni Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçıoğlu, Kartal’da 2. defa halkın güvenini kazanarak Başkan seçilmesi dolayısıyla Başkan Altınok Öz’ü tebrik ederek, “Önceki Başkanımız zamanında kardeş olan Belediyelerimiz güzel dostluk köprüleri kurmuşlar. Kartal Belediyesi’nin desteği her zaman Ovacık’ın yanında olmuş, bundan büyük mutluluk duyduk ve bu dostluğu, bu kardeşliği aynen devam ettirmek istiyoruz. Bu dostluk köprüsünün mimarının Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz olduğuna inanıyoruz. Kendisinin yakın ilgi ve misafirperverliğinden çok memnun kaldık, çok teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de Sayın Başkanımız Altınok Öz’e başarılar diliyorum.” dedi. 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de, Tunceli Ovacık Belediyesi’nin ve Ovacık halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirterek kardeş belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Altınok Öz, Tunceli Ovacık’ın yeni Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçıoğlu’nu da Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla tebrik ederek, yeni dönemde kendisine başarılar diledi. Başkan Altınok Öz, Maçıoğlu ve Tunceli TKP İl yönetimine yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

 

 

 

                                                                  

 

 

 

Son Güncelleme: 16.05.2014 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72