KARDER'den anlamlı iftar…

Kars- Ardahan- Iğdır Derneği (KARDER), geçtiğimiz günlerde Ataşehir...

KARDER'den anlamlı iftar…

Kars- Ardahan- Iğdır Derneği (KARDER), geçtiğimiz günlerde Ataşehir...

25 Temmuz 2013 Perşembe 17:23
KARDER'den anlamlı iftar…

Kars- Ardahan- Iğdır Derneği (KARDER), geçtiğimiz günlerde Ataşehir Nazım Hikmet Parkı’nda yaklaşık üç bin kişiye iftar daveti verdi. 

Dernek Başkanı Orhan Çerkez ve Yardımcısı Aşkın Şit davet sonrası yaptıkları açıklamada, “Çok mutluyuz, inşallah herkes memnun ayrılmıştır. Katılan tüm üyelerimize, siyasi parti temsilcileri ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
İftara, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Başkan Yardımcısı Tarık Aksar, Ataşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kalender Özdemir ve çok sayıda Ataşehirli katıldı. Okunan Kuran-ı Kerim ve dualarla açılan iftar, davetliler tarafından takdir aldı.

""

Ataşehir'de bereketli sofralar kuruluyor

İftar yemeğindeki mutluluğu gözlerinden okunan KARDER Başkanı Orhan Çerkez ve Yardımcısı Aşkın Şit Flashaber Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; “İnşallah bu tür iftarları canımız sağ oldukça yapacağız.  İnanın ki bu insanları burada mutlu bir şekilde gördükçe  bizler de onlardan fazla mutlu oluyoruz. Herkese kapılarımızı ve gönlümüzü açarak buraya geldik. Allah'ın bize verdiği bu güzel güne şükürler olsun diyor, hepinizin tuttuğu oruç kabul olsun, hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

 

"" 

İlgezdi: “Yaptığımız yardımları şova dönüştürmüyoruz’

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de yaptığı konuşmada; “Öncelikle herkesin bu mübarek Ramazan Ayı kutlu olsun. Allah herkesin tutmuş olduğu orucu kabul etsin. Biz belediye olarak insanlarımızı rencide etmemek için yaptığımız yardımları şova dönüştürmüyoruz. KARDER’i kutluyorum.. Buraya üç bin kişiyi toplamak kolay değil. Gerçekten de büyük bir başarı. Allah, yaptıkları hizmetleri kabul etsin” dedi. CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak da konuşmasında; “Ramazan Ayı dostluk -kardeşlik ve barış Ayı’dır. Ben de Kars- Ardahan- Iğdır Derneği’ni yaptıkları bu büyük hizmet nedeniyle  kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

"" 

""

Son Güncelleme: 25.07.2013 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72