Kalite Standartları Eğitimleri Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi kalite standartları çerçevesinde Kültür Merkezleri ve....

Kalite Standartları Eğitimleri Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi kalite standartları çerçevesinde Kültür Merkezleri ve....

22 Eylül 2014 Pazartesi 11:04
Kalite Standartları Eğitimleri Devam Ediyor

Ümraniye Belediyesi kalite standartları çerçevesinde Kültür Merkezleri ve Bilgi Evlerinde çalışan personele yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Seminerde “Değerler Eğitiminin’’ önemine vurgu yapılıyor.

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü,  Kültür Merkezleri ve Bilgi Evleri personellerine, Mehmet Akif Kültür Merkezinde hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Düzenlenen eğitim seminerinde “Gençler İçin Sosyalleşme, Gençlerin Aile içi Anlaşmazlıkları, Gençlerin Evlilik ve Aile Yaşamına İlişkin Tutumları, Gençlerin Geleceğe Bakışları, Gençlerin Giysi Tüketimi Alışkanlıkları ve Gençlerin Medya Tüketimi Alışkanlıkları ” konuları ele alınarak bu sorunların tespit edilmesi, sorunlar karşısında sergilenecek davranışlar ve sorunun çözümüne yönelik yapılması gerekenler ele alındı.

SEMİNERLER 27 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK

Ümraniye Belediyesi kalite standartları çerçevesinde personeli için düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerine 27 Eylül’e kadar devam edecek. 13 Eylül’de başlayan Eğitim Seminerleri; 20 Eylül Cumartesi günü “Etkinliklerle Değerler Eğitimi’’, 24 Eylül “Ergenlik Dönemi ve Psikolojisi, 27 Eylül Cumartesi günü ise Teknoloji Bağımlılığı ve Sosyal Medya’’semineri ile son bulacak.

Son Güncelleme: 22.09.2014 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72